Bödőcs Tibor: A szép, lassú putyinizáció legfinomabb fogásai egyre nagyobb adagokban érkeznek majd

2022. április 05. 13:00

A humorista is reagált a Fidesz „Holdról is látható” sikerére.

2022. április 05. 13:00
null

Amint arról korábban beszámoltunk, a Fidesz-KDNP kétharmaddal győzött a vasárnapi országgyűlési választásokon. Erről bővebben ide kattintva olvashat. Hírt adtunk arról is, hogy Bödőcs Tibor falujában is toronymagasan nyertek a kormánypártok.

A humorista Facebook-oldalán kommentálta Orbán Viktorék választási sikerét. „Érzésem szerint a szép, lassú putyinizáció legfinomabb fogásai egyre nagyobb adagokban érkeznek majd: mérnökien legyártott újabb és újabb ellenségképek, sebészi pontosságú gyűlöletkampányok díszzsebkendős, gejl influencerek meg egyéb biorobotok előadásában” – írta Bödőcs. Hozzátette:

„A maradék sajtó szuttyongatása. Sikerpropaganda.

Szépen csomagolt hazugságok. Saját, ámde szerény tehetségű emberek kitömése pénzzel, paripával. Humortalan cinizmus.

Agyrémek. Megélhetési hergelöncök. Polgári szalonnáculás. Csipkés, nagy összeesküvéselméletek hímzése a néplélekre: Belorusz-light, öröm lesz nézni”.

Bödőcs Tibor az ellenzéket is kritizálta:

„Mindeközben, ahogy szokta, a »baloldal« »megújul«. Feriék betipegnek N. Sándor próféta tévéjébe, míg beengedik őket,

a rendszernek órái lesznek hátra, még évekig”. A humorista munkásságáról is ejtett pár szót: „A NER működését bemutattam a színpadon, nagyrészt a populizmusról szól a Mulat a Manézs. Ahogy a Ruszkik, haza, család című bagatellemben jeleztem, ezt már nem érzem elég nagy kihívásnak.

Az úgynevezett ellenzék is megérne egy fekete humormisét, de azt már az előtt unom, hogy elkezdeném”

– hangoztatta Bödőcs.

Nyitókép: MTVA Fotó: Zih Zsolt

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wezuv
2022. április 06. 10:49
Kicsi pöcs, miért ki Putyin, maga az ördög? És az imádott nyugatod? Összevetetted már ki mennyi háborút indított és ki hány nemzetet tett tönkre önös érdekből? Aztán az megvan, hogy az Oroszok jelen világban normálisabban gondolkodnak, mint a nagy nyugati buzik (bocs, LMBTQRVANYJA)? Az is megvan, hogy velük nem lehet lenyeletni ezt a békát és a nagy jóemberkedő nyugati elitnek beletörik a foga ebbe? Miért ne lehetne olyan, hogy most már jobban tetszik az amit az Oroszok kínálnak, mint az, amit a nyugat? Minden változik, ez is. Neked is kéne, mert nagyon csúfosan leszerepelt Búcsúszentlászló baloldali része!!!
Zolcsika
2022. április 06. 08:05
Ha valaki kimondja az igazságot, az már csak rossz ember lehet?
kurbitalis
2022. április 06. 01:25
Ki ez a nyomoronc, szellemtelen, nyelvrontó, Sas Jóska utánzat?
Faterohm
2022. április 05. 22:12
Tibike! tanuljál Géza bácsitól! Tudod ott kezdődik a humor, ez csak erőlködés amit teszel. Hallottalak párszor de az kínszenvedés volt. Mihez értesz? Inkább csináld azt, mindenkinek jobb lesz hidd el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!