Fényfestéssel buzdítottak érvénytelen népszavazásra az NGO-k

2022. április 01. 14:13

Az akcióban résztvevő szervezetek kivilágították a Képviselői Irodaházat.

2022. április 01. 14:13
null

Csütörtök hajnalban az érvénytelen népszavazásért kampányoló magyar NGO-k az All Out csapatával közösen egy újabb akcióval hívták fel a figyelmet arra, hogy szerintük a népszavazáson az érvénytelen válasz az egyetlen jó megoldás. Kivilágították a Képviselői Irodaházat – idézi a Telex az Amnesty International Magyarország közleményét.

Az Amnesty International Magyarország és a Háttér Társaság vezetésével és további 12 magyar szervezet részvételével zajló kampányban a civilek azért dolgoznak, hogy

a vasárnapi népszavazás érvénytelen legyen.

Állításuk szerint a népszavazás egyenes folytatása a kormány eddigi homofób és transzfób politikájának, amely nemhogy nem véd meg senkit, de az eddiginél is nagyobb veszélybe sodorja az embereket azzal, hogy szalonképessé teszi a homofóbiát és transzfóbiát, illetve létfontosságú információktól zárja el a fiatalokat – húzták alá a résztvevők közleményükben.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foldizs
2022. április 02. 13:39
A nemátalakítás átalakítja a nemeket igenekké?
Magyarvagyoknemturista
2022. április 02. 11:20
Mocskos gyereknyomorító szarházi liberális sorosista gennyládák!
rókabácsi
2022. április 02. 10:47
talán erről is kéne népszavazás! hogy egyátalán megengedjük idegeneknek, hogy bele pofázzanak dolgainkba? képzeld hogy usankában mi nyitnánk egy NGO?
tthar11
2022. április 02. 06:10
Én egészséges homofob vagyok . Transzfob is. Szerintem ez inkább büszkeség. Nem csipem a melegpedofilokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!