Bogár: A vidékizés a politikai kommunikáció anyázás-technikájának meghatározó elemévé válik

2022. április 19. 16:07

A közgazdász szerint a nyugatias modernitás egyik legdrámaibb patologikus mintázata tükröződik vissza ebben az egész nyugati világban általános vélekedésben.

2022. április 19. 16:07
null

Kedden osztotta meg közösségi oldalán Bogár László közgazdász legújabb vlogbejegyzését, amelynek a „»Vidékizés«, avagy egy anyázás-technika mélyszerkezete” címet adta.

– ajánlotta az „Egy Bogár Naplója“ 214. beszélgetését a követőinek a figyelmébe Bogár.

Majd azzal folytatta, hogy

intellektuálisan kifinomult Budapest kontra nyomorult és elmaradott vidék”

Bogár László felhívta arra is a figyelmet, hogy 

„a liberális ellenzéknek nem okoz különösebb gondot annak a narratívának a legyártása, amelynek lényege, hogy van az intellektuálisan kifinomult Budapest az ő magas kultúrájával, és van a nyomorult és elmaradott, anyagilag, fizikailag, lelki, erkölcsi, szellemi szempontból egyaránt másodrendű vidéki szavazók manipulált tömege”

Visszatükröződő a népi-urbánus vita

„A nyugatias modernitás egyik legdrámaibb patologikus mintázata tükröződik vissza ebben az egész nyugati világban általános vélekedésben.

– emlékeztetett a szakértő.

”De vajon mi van mindennek a mélyén, és mit hoz a jövő?” – tette fel a kérdést közösségi oldalán a közgazdász.

Bogár László legújabb videoblog bejegyzése alább tekinthető meg:

Nyitóképen Bogár László közgazdász. Fotó: Képernyőfotó

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
az ember
2022. április 19. 21:46
Amiről itt Laci beszél, az csak a több mint 100 éves, zsidó faji gőgből eredő lenézés. Aztán ezt átvehetik más bunkók is, de ennek a felfogásnak a zsidó eredete tagadhatatlan.
Scio
2022. április 19. 21:23
Minél távolabb van valaki a kétkezi, valós munkától és fizikai értékteremtéstől, annál inkább hajlamos rá, hogy megfertőzze néhány "szép" eszme ...ld. marx és engels bácsik esete
Papalimapapa
2022. április 19. 20:49
Reméljük, hogy ez a trend a következő önkormányzati választáson már egyértelmű változást fog hozni. És Karácsony (is) megy a levesbe. Karácsonyi leves lesz a menű... rajtunk múlik, hogy adjuk e a főzőzsámolyt! Adjuk!
masikhozzaszolo
2022. április 19. 19:32
Most volt ez a valami tiltakozás a Baltikumban, ahol pirosra festett .csákkal tiltakoztak. Nálunk a parlamentben ez lesz a minimum. Szerintem kellene egy videót forgatni már most, hogy most milyen. És milyen lesz, ha ezek szétverik. Én erősen sanszosnak tartom. Kell majd a helyreállításhoz a videó. Nem hiszem, hogy Kövér vállal még 4 évet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!