Kunhalmi Ágnes bevallotta, hogy a baloldal „függetlenobjektív” sajtója egy mítosz

2022. április 13. 11:48

Az MSZP-s politikus szerint félreértésben van az egész magyar ellenzék.

2022. április 13. 11:48
null

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke úgy tűnik, ismét elszólta magát. Most a független, objektív média helyzetével kapcsolatban tett egy elég egyértelmű megjegyzést. Az Alapjogokért Központ Facebook-oldalán közzétett videóban (melynek eredeti forrása: Heti Napló Sváby Andrással - Benyó Rita riportja) a baloldali politikus többek között arról értekezett, hogy „Félreértésben van az egész ellenzék. Sajnos sok tekintetben el van zárva a saját szavazóbázisának döntő többségétől”

Majd azzal folytatta, hogy „egy nagyon szűk elvárásrendszernek próbál megfelelni nagyon régóta”.

Kunhalmi hangsúlyozta,

Ezt követően felidézte a saját bécsi esetét, mikor egy előadásban arról beszélt, hogy „a szankciókat helyesen fogadta el Orbán.

Az MSZP-s politikus ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy kijelentéseit idehaza félreértelmezték, és ezért majdnem megölte

Az idézett elszólást az alábbi videóban tekintheti meg:

 
Nyitóképen Kunhalmi Ágnes baloldali politikus. Fotó: MTI/Kovács Attila

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. április 14. 12:44
UKRAJNA TE DRÁGA HÚSVÉTI NAGY BEVÁSÁRLÁS 5 milliméteres tüzérségi lövegek; 152 milliméteres tüzérségi lőszerek, annyira, amennyi csak elérhető; Grad, Smersh, Tornado vagy ezekhez hasonló rakéta sorozatvető rendszerek; páncélozott csapatszállító járművek; T-72-es vagy hasonló tankokra (ezeknél megemlíti, hogy Németországtól vagy az Egyesült Államoktól számít ezekre); S-300, BUK vagy valamilyen nyugati légvédelmi rendszer; és katonai repülőgépek.
zolizolizoltan
2022. április 14. 11:36
Az ATV-ben rendkívül rossz riporterek is vannak (néhány jó mellett). Ha esik, ha fúj, előre írt papírról olvassák fel a kérdéseiket akkor is, ha érdektelenek vagy előre megcáfolja a riportalany azokat. A minap történt egy egészen nevetséges eset. A riporternő felolvasott egy szerzőtől egy idézetet, erre a riportalanyai megjegyezték, hogy ez egy szerencsétlenül ostoba szerző, beszélni sem érdemes írásairól. Ezek után a riporternő még négy (4!) idézetet felolvasott papírról, az előre megírt silabuszából az említett szerzőtől, és kért véleményt ezekről. A riportalanyok ezután csak hümmögni tudtak. Hát...ilyen az ún. "baloldali független" újságírás. Velük biztosan nem lehet "felfelé menni".
Reszelő Aladár
2022. április 14. 10:50
Kunhalmi sokszor adja a butuskát, de mintha annyira nem is lenne ostoba. Volt a héten egy mandineren szemlézett cikk Pethő Andrástól (Telex), amiben egy fontos dologra felhívja a figyelmet: https://mandiner.hu/cikk/20220411_mi_a_baj_a_kormanytol_fuggetlen_ujsagirassal_az_orban_rendszerben "Bizonyos kollégák közösségi médiás megnyilvánulásait látva el tudom képzelni, hogy egyszerűen a politikai szimpátia miatt van ez így. Az is lehetséges, hogy vannak, akik úgy érzik, hogy miért kellene az ő ügyeikben turkálni, amikor bántja őket épp eleget a kormánypropaganda. És harmadik okként az is felmerülhet, hogy a szerkesztőségek tartanak attól, hogy a közönségüknek nem tetszene az általuk kedvelt politikai oldal belső problémáinak firtatása. Bárhogy is van, részben ez biztosítja a hozzá nem értő, lusta vagy éppen korrupt emberek túlélését az ellenzéki oldalon." Tehát nincs függetlenobjektív újságírás. Már csak azért sem, mert a legtöbb újságíró igenis be tudja sorolni magát valamelyik szekértáborba, másfelől az olvasók sem igénylik a saját oldaluk ekézését. Ha pedig nem szimpi a kontent, akkor átváltanak máshova, esik a kattintás, esik a reklámbevétel... Azokat sajnálom, akik tényleg megpróbálnának középen állni és azt hitték, hogy amit olvasnak az bármennyire is független. Itt nem kizárólag nettó hazugságokról van szó, csak megint nem sikerült kibontani az igazság minden részletét.
Nabakker
2022. április 14. 08:51
Valami nagyon durva cuccot keverhettek a moslékba, hogy így megvilágosodott!? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!