Szilágyi Liliána édesapja nem fogadja el az úszószövetség döntését

2022. április 05. 16:00

Az úszószövetség igazoltnak látja az úszónő vádjait, ezért Szilágyi Zoltánt kitiltotta a szövetség szervezte versenyekről.

2022. április 05. 16:00
null

Az úszószövetség igazoltnak látja az úszónő vádjait, ezért apját, Szilágyi Zoltánt kitiltotta a szövetség szervezte versenyekről, ám a büntetés lehet súlyosabb is – írta a Ripost keddi cikkében.

– nyilatkozta Wladár Sándor, miután megszületett a döntés Szilágyi Liliána ügyében. 

A bizottság az úszónőnek adott igazat

A szövetség bizottságot állított fel, mely alapos vizsgálat után megállapította, igazak az úszónő vádjai:

Szilágyi Zoltán évekig lelkileg terrorizálta, zaklatta a lányát.

A döntés meghozatalában segítségükre volt egy jogerős bírósági ítéletet is, amelyből kiderült, hogy Szilágyi Zoltán tettlegességig fajulóan agresszív magatartást mutatott a lányával szemben, és hogy kisebbik lánya, Gerda fejlődését is veszélyeztette.

Versenyzőire nem vonatkozik a döntés

A döntés csak az apára vonatkozik, versenyzőire, a Stamina TK sportolóira nem. Hogy Szilágyi Zoltán betartja-e az úszószövetség döntését, nem tudni, de a szervezet, ha az edző a tiltás ellenére is megjelenik a versenyeket,  hozhat majd olyan döntést, mely hivatalosan is kitilthatja őt az uszodákból – emlékeztetett a portál.

Szilágyi Zoltán a Ripost információi szerint nem fogadta el a döntést, tovább harcol az igazáért. 

A témáról bővebben itt olvashat!

Nyitóképen Szilágyi Liliána. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senki Alfonz
2022. április 05. 20:39
Az úszó csajok nagy része az úszásban előnyös kis mell ellentételezésére a nemi életében nagy aktivitással bizonyítja nőiségét. Ez az ügy az egész metoo mozgalom utómozgása. Ott is az volt, hogy olyan későn történt a hatóságok felé fordulás, amikor már nem volt büntethető és természetesen sem szemtanúk, sem bizonyítékok nem voltak!
zakar zoltán béla
2022. április 05. 19:22
SIMLIS A LEÁNY!
Türelem
2022. április 05. 19:14
Mandiner, ez ki a f.....t érdekel? Ennyire nincs témátok? Fussatok végig a nemzetközi tőzsdéken, az érdekesebb lenne az olvasók számára is.
JMoflicheque
2022. április 05. 17:04
Kitiltják?? Akkor nem 5 néző lesz, hanem csak 4.......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!