Őrizetbe vették a Pénzügyminisztérium három dolgozóját

2022. április 20. 18:16

Az osztályvezetők és munkatársaik kenőpénzt fogadtak el pályázatok pozitív elbírálásáért cserébe.

2022. április 20. 18:16
null

A Magyar Nemzet információi szerint szerdán több minisztériumban is lecsaptak alacsony rangú bürokratákra, akik pályázatok kedvező elbírálásáért cserébe kenőpénzt fogadtak el. A lap értesülése szerint magasabb vezetői szintű érintettség nincsen, osztályvezetői szintig terjedő, bürokrácián belüli kis hálózatról rántották le a leplet titkos információgyűjtés segítségével.

Felfüggesztik az érintett dolgozók munkaviszonyát

A Központi Nyomozó Főügyészség hivatali vesztegetés elfogadása bűntette és más bűncselekmények gyanúja miatt szerdán őrizetbe vette a Pénzügyminisztérium három pályázatkezelő munkatársát – derült ki a tárca szerkesztőségünknek is megküldött közleményéből.

Mint írják,

A közleményben arra is kitértek, hogy a vizsgálat időtartamára a Pénzügyminisztérium felfüggeszti az érintett dolgozók munkaviszonyát.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
beatrix8642
2022. április 21. 05:12
Megkérdezhetjük Varga Mihály-t is, hogy történhetett?! A vezető minden munkatársáért felelős! Felhívnám figyelmét, hogy a nyugdíjszámítás, nyugdíjemelés témakörében is tévedett, nem is kicsit! Nem tetszik, ha miniszterek tévednek! Ezt az ellenzék kis híján ki is használta! Két és fél millió idős korú szavazó van és el is mennek választani! Komoly, fatális hiba volt! Igazságtalan az egész rendszer! Kukába vele! Az hogy azonos tevékenységért százalékos jövedelmet adnak, törvénytelen, alkotmány ellenes! Nem megy a matek? Elég nagy probléma az egy pénzügyminiszter esetében. Ugyanaz, ha egy igazságügyminiszter csak ugatja a jogot!
bogidomi864
2022. április 21. 04:44
Nincs helyük a közéletben az embereket megkárosítóknak, tolvajoknak! Börtönben a helyük! Ahogy az MBVK hálózatban bűnöző alkalmazottainak, vezetőinek is! Mi is ez a nagy hallgatás az MBVK, a végrehajtók letartóztatásában, börtönzésében! Rengeteg embert károsítottak meg, loptak meg! Ne felejtsük azt sem, hogy az MBVK működéséért egyszemélyben Varga Judit felelős! Nem szeretnénk a továbbiakban semmiféle pozícióban látni. A végrehajtók milliárdokat tesznek zsebre, lopnak el! Hogyan lehetséges, hogy Susánszky Kornél, Szent István krt. 10. honlapján az szerepel pofátlanul, hogy évi nettó jövedelme 230 ezer forint! Tehát az okirat hamisítás mellett adót is csalnak? Hol van ilyenkor a NAV! Csak az átlag embereket vonják felelősségre? Nem jól van ez! Ideje lenne, ha az emberek lábukra állnának és keményen az asztalra csapnának! Elsöpörnék az egész korrupt MBVK-t és persze Varga Juditot! Természetesen a magyar bíróságon is keresni kellene az MBVK cinkosait! Tiszta kezeket követelünk!
Isten jobb keze
2022. április 21. 00:50
Csak színészet az egész! Muszály volt lebuktatni a kis halakat az EU-miatt! Hogy az Orbán kormány nem tűri az ilyesmit! Nem jön a pénz! Xdxd Hol voltak az elmúlt 12- évben, hogy az arcotoktól váljatokmeg!
fogyatékos
2022. április 20. 21:01
Völner Pál, Boldog István, Simonka György, Farkas Flórián mikor kerülnek börtönbe? Ők túl nagyok, túl fideszesek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!