Bemegy a köztévébe Márki-Zay Péter

2022. április 12. 08:37

48 percig lesz a 48 perc vendége.

2022. április 12. 08:37
null

Az M1 és a hirado.hu közös csütörtök esti hírháttér műsorában ezúttal Márki-Zay Péter, az Egységben Magyarországért listavezetője, Hódmezővásárhely polgármestere lesz Lánczi Tamás vendége.

Mint ismeretes, Márki-Zay Péter legutóbb a köztévében arról delirált, hogy Orbán fegyvereket küld Ukrajnába. Aztán, végül jött a választás.

Kapcsolódó

Bencsik Gábor: A magyar közszolgálati televízió politikai elfogultsága tarthatatlan
Egyszerűen képtelenség, hogy ellenzéki politikusok gyakorlatilag a lábukat nem tehetik be oda. Bővebben is érdekel...

Egyszerűen képtelenség, hogy ellenzéki politikusok gyakorlatilag a lábukat nem tehetik be oda.

 Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2022. április 18. 16:16
MZP szokásához híven mindent letagadott, amit állított. Aztán verklizni kezdte a paneleket. És kijött neki a természete. Hogy egy monomán, beképzelt, erőszakos, alulképzett kalandor. Viszont el tudnám képzelni Amerikában, mint remek porszívóügynököt. Meg ahogy kilencen ülnek családilag egy kád meleg vízben rezsicsökkentésként.
Csikasz
2022. április 13. 13:27
A gondozója tud róla?
kaltran
2022. április 13. 10:27
A Fidesz oldal legabnormálisabb lépése ez. Olyan, mintha ukáz alapján csinálnák. Előbb Bencsik Gábor, most meg a Lánczi. Az elhülyítő vírus minket is elért? És hol van a 48 perces Kövér László szereplés az RTL-en és az ATV-n?
Józsa Mária
2022. április 13. 10:06
Tavaly kormányunk végig dolgoztatta az egészségügyet,oltakoztatta az embereket Nagyheten és Húsvétkor. Az idén is befolyásolni akarják figyelmünket Nagycsutortokon. Az igaz keresztény Jézus megvalto szenvedesere figyel.A jóindulat jele lenne egy másik időpont.Aldott Húsvétot mindenkinek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!