Tárgyalni hívta az ellenzéki pártok vezetőit Hadházy Ákos

2022. április 11. 10:47

A képviselő hangsúlyozta, hogy el szeretnék kerülni, hogy díszletellenzékként politizáljanak az Országgyűlésben.

2022. április 11. 10:47
null

„Levélben fordultunk a parlamenti pártok elnökeihez. Egyeztetést kezdeményeztünk azokról a javaslatokról, amelyekkel szerintünk el lehet kerülni, hogy a mandátumok felvétele után díszletellenzékként, egy tisztességtelen választáson létrejött parlamentben legitimáljuk a Fidesz hatalmát” – idézi Hadházy Ákos képviselő hétfői Facebook-bejegyzését a 24.hu.

Hadházy úgy tudja, hogy

egyes pártok már a hét elején megkezdenék a parlamenti pozíciók elosztásáról szóló megbeszélést.

„Mi azt javasoljuk, hogy ezt mindenképpen előzze meg egy eszmecsere többek között arról, hogy szabad-e ilyen komoly munkával nem, de annál több fizetéssel járó pozíciókat elfogadni. Másrészt sürgős lenne a dolog azért is mert tegnap az LMP képviselője már be is jelentette, hogy mind a négyen részt vesznek azon a nyitó ülésen, ahol a Nemzeti Választási Bizottság elnöke jelenti a köztársasági elnöknek, hogy minden rendben zajlott a választáson” – írta Zugló megválasztott képviselője.

„Problémákról, megoldási javaslatokról nem csak a parlamentben lehet beszélni”

 Hozzátette, reméli, hogy „a többi párt is nyitott lesz arra, hogy ezekről a rendkívül fontos kérdésekről mielőbb eszmét cseréljünk és abban is bízom, hogy korábbi pártom képviselőit is meggyőzhetem arról: problémákról, megoldási javaslatokról nem csak a parlamentben lehet beszélni úgy, hogy az látható legyen” – zárta gondolatait a képviselő, aki a Momentum színeiben politizál majd a következő években.

Nyitóképen Hadházy Ákos országgyűlési képviselő. Fotó: Kisbenedek Attila / AFP

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foldizs
2022. április 11. 20:11
Jó ez a Hadházy :)
NTLLK
2022. április 11. 18:34
Készíts egy táblát mindenesetre, Ákos! "Lófasz se vagyok!"
critical man
2022. április 11. 15:54
Szia Uram! Olcsó borotva, sampon, kedvezményes fodrász nem érdekel?
Mukesz
2022. április 11. 15:53
Tartsanak zokniszeánszot:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!