Olyan Audival furikázik Oláh Lajos, amelyről vagyonnyilatkozatában nem tesz említést

2022. április 02. 16:28

A korrupcióellenességet hirdető baloldali összefogás éppen a nehezen átlátható vagyoni helyzetű Oláh Lajos körzetében zárja kampányát.

2022. április 02. 16:28
null

Béres Sándor írása

***

Olvasóinktól származó fotók alapján a lentebb látható Audi Q7 gépjárművel szeli a budapesti utcákat Oláh Lajos, a baloldali összefogás terézvárosi és erzsébetvárosi jelöltje.

Oláh, a Demokratikus Koalíció képviselőjeként benyújtott hivatalos vagyonbevallásában úgy nyilatkozott, nem rendelkezik saját tulajdonában álló lévő gépjárművel. Utánajártunk, kié lehet akkor az Audi Q7, amellyel a képviselőt látni lehet.

#Céges?

A Gyurcsány-párt politikusa országgyűlési képviselőként köteles a parlament.hu oldalán elérhetővé tenni vagyonnyilatkozatát. Oláh Lajos legutóbbi (2021-es) bevallása szerint nincs a tulajdonában gépjármű (lenti kép).

Részlet Oláh Lajos 2021-es vagyonnyilatkozatából. Fotó: Képernyőkép/parlament.hu
Részlet Oláh Lajos 2021-es vagyonnyilatkozatából. Fotó: Képernyőkép/parlament.hu

A politkus által használt Audi tehát nem a képviselő tulajdona. Lapunk korábban úgy értesült, az Oláh Lajos által használt járműnek egy cég lehet az üzembentartója. Cikkünk megjelenését követően azonban lapunkat felkereste az érintett vállalkozás. Mint írták, a cégcsoport egyik vállalata sem üzemeltet (és tudomásuk szerint a múltban sem üzemeltetett) Audi Q7 típusú gépjárművet.

Ki fizeti a képviselőnek az Audizást?

A fentiek alapján felmerül a kérdés, ki fizeti a Gyurcsány-párt képviselőjének furikázását az Audival? Az ügyről természetesen megkérdeztük a képviselőt is. Amint válaszol, frissítjük a cikket.

***

Érdekesség, hogy a baloldali összefogás, amely programjában korrupcióellenességet hirdetett, éppen a DK-s Oláh Lajos körzetében zárja kampányát.

Nyitókép: olvasónk fotója

 

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2022. április 02. 21:57
Tök mindegy ki fizeti. Le van papírozva nyilván. Sajnos kedves fideszes barátaim, ti voltatok azok, akik igazán elkúrtátok. 12 év állt rendelkezésetekre, hogy a sok szemét gazembert kommunisták és libsit hidegre tegyétek - nem tettétek. Félelemből, vagy rossz kalkulációból - mindegy. Klasszikus balos mondat terv és technika: mindent lehet, csak le legyen papírozva. No ti még úgy sem küldtétek el minimum a komcsi bírói kart és marxista vezető tanári kart, hogy előtte lepapíroztátok. Nem tettetek ez ügyben semmit. Ha megtettétek, volna, most négyötöddel nyerhetnétek, de így csak körömrágás lesz.
Pelso j.
2022. április 02. 20:37
hű, mekkora sztori, micsoda tétel.
files32
2022. április 02. 20:16
Mert a buzi Rogán nem adta oda a helikoptert
Wadaderika
2022. április 02. 19:55
https://www.vadhajtasok.hu/2022/04/02/marki-zay-sajtofonoke-kitalalt-ez-egy-elmebeteg-orult
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!