Balázs Péter: Szijjártó Péter fordítva ül a lovon

2022. április 06. 13:53

A volt külügyminiszter szerint az, hogy Szijjártó bekérette az ukrán nagykövetet, egyetlen embernek tetszik: Vlagyimir Putyinnak.

2022. április 06. 13:53
null

„Megint fordítva ül a lovon a magyar külpolitika”idézte a 24.hu Balázs Péter szavait, aki a Klubrádió vendégeként reagált arra, hogy Szijjártó Péter bekérette az ukrán nagykövetet. A portálon azt írják: a volt uniós biztos, egykori külügyminiszter arról beszélt, hogy Szijjártó egy olyan diplomatát „csuklóztat”, akinek a hazáját Magyarország összes szövetségese támogatja az orosz invázió idején, akinek a hazájában magyar kisebbség él, amely az ukrán kormány döntéseitől függ.

„Kínos kérdésekre számíthat az Orbán-kormány”

Ilyen környezetben pedig Magyarország az egyetlen, amely látványos, de teljesen szükségtelen politikai akciót követ el. Balázs Péter hangsúlyozta,

az Ukrajnában élő magyarokra nagyon rossz fényt vet egy ilyen diplomáciai lépés, az egyetlen embernek lehet szimpatikus, Vlagyimir Putyinnak.

A volt uniós biztos beszélt arról is, hogy a jogállami mechanizmus elindításával nagyon kínos és konkrét kérdésekre számíthat az Orbán-kormány, könnyen lehet, hogy – az EU folyamataihoz képest – hamar úgy döntenek, Magyarország nem részesülhet a helyreállítási alap pénzeiből – olvasható a portálon.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap Bender
2022. április 07. 18:47
"A volt külügyminiszter szerint az, hogy Szijjártó bekérette az ukrán nagykövetet, egyetlen embernek tetszik: Vlagyimir Putyinnak." No meg jó pár millió magyar embernek, akik nem akarnak háborút és sz@rnak a metélt ukrán(?) vezér követeléseire. Persze ennek a seggfejnek a magyarok nem számítanak embernek. Csak a /és itt jönne a "rasszista" felsorolás!/.
Ferry63
2022. április 07. 17:55
Vén hülye , miért szólsz bele a nagyok dolgába!
Ferry63
2022. április 07. 17:55
Vén hülye , miért szólsz bele a nagyok dolgába!
jetta84
2022. április 07. 08:54
Hála a magyar választóknak, hogy nem ezek az állandóan külföldnek megfelelő politikusok kerültek hatalomba.És a NEM megalkuvó mindent elfogadó bólogató jános a külügyminiszterünk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!