Volner: A maffiahálózatok Karácsony ártatlannak tűnő arcával próbálták a bűncselekményeket eltitkolni

2022. március 03. 11:09

A politikus szerint Karácsony pontosan tudta, hogy „kőkemény gazdasági maffia” működik Zuglóban, majd a fővárosnál.

2022. március 03. 11:09
null

Karácsony Gergely főpolgármester a baloldali korrupció arca Magyarországon, de különösen Budapesten – jelentette ki a Volner Párt elnöke csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten. „Mindenhol, ahol Karácsony Gergely vezető beosztást látott el önkormányzatoknál, a baloldali korrupció ott virágzott a legerőteljesebben” – mondta Volner János. Hozzátette, Zuglóban

Karácsony polgármestersége idején alakult ki a legerősebb parkolási maffia Budapesten,

aztán a fővárosban pedig a főpolgármestersége idején ütötte fel a fejét az „a jutalékos rendszerben működő baloldali maffia”, amely még a Városháza műemlék épületét is megpróbálta eladni.    

A független országgyűlési képviselő szerint minden esetben elmondható, hogy a korrupt baloldali maffiahálózatok Karácsony Gergely ártatlannak tűnő arcával próbálták ezeket a kőkemény gazdasági bűncselekményeket eltitkolni a közvélemény elől. Azért, mert úgy gondolták, hogy

Karácsony Gergely van annyira teszetosza, hogy az emberek nem feltételezik róla, hogy ilyen kemény gazdasági maffiaszervezetek állnak az általa vezetett szervezeteknél mögötte.    

„Kőkemény gazdasági maffia működik Zuglóban”

Felidézte: egy 2019-ben napvilágra került felvételen Karácsony Gergely arról beszél, hogy Horváth Csaba, aki őt követte a zuglói polgármesteri poszton, „nem annyira hülye, hogy börtönbe menjen”. Vagyis azt feltételezte, hogy

a baloldali gazdasági érdekcsoportok lesznek annyira ravaszok, hogy ne bukjanak le.

Ez azt jelenti: pontosan tudta, hogy „kőkemény gazdasági maffia” működik Zuglóban, majd a fővárosnál – értékelt Volner János.    

Ebben a helyzetben továbbra is várja a nyomozó hatóság válaszát arra, hogy mikor hallgatják meg, vonják kérdőre Karácsony Gergelyt az ügyben – fűzte hozzá a pártelnök, aki azt mondta, 2017-ben megtett feljelentése nyomán ötéves megfeszített munkája érett be azzal, hogy a nyomozóhatóság leleplezte a „baloldali zuglói parkolási maffiát”. A nyomozásból ugyanis kiderült, hogy 2016 áprilisától az év végéig 492 millió forint kár érte a „baloldali bűnszervezet” miatt Zuglót - jegyezte meg Volner János.

(MTI)

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kardhal
2022. március 04. 07:34
Kötelet a ganéknak had logjon a sok hazaáruló!
Sabotage
2022. március 03. 23:17
Te gyűlöletkeltő fideszcsicskává züllött szarrágó, már megint kevered a szart , ocsmány megélhetési politikusnak nevezett buzernyák, !!!! Néha tükörbe nézhetnél, és meglepődnél hogy egy szardarab néz rád vissza!!!
szárma
2022. március 03. 22:04
Remélem, vizsgálattal mielőbb tisztázzák a helyzetet. Munkára fel!
Gyugyu12
2022. március 03. 15:23
Volner elvti! A vejkóval mikor foglalkoztál?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!