Vásárhelyi Mária szerint a fideszes plakátok láttán Goebbels is elismerően csettintene

2022. március 23. 14:41

„Színtiszta náci/sztálinista gyűlöletbeszéd” – összegezte véleményét a szociológus.

2022. március 23. 14:41
null

Vásárhelyi Mária a Facebook-oldalán osztotta meg gondolatait a Fidesz plakátjairól. Szerinte a „Veszélyesek” feliratú plakátokat látva Joseph Goebbels, náci propagandaminiszter is elismerően csettintene. „Színtiszta náci/sztálinista gyűlöletbeszéd” – összegezte véleményét a szociológus.

Nyitókép: YouTube

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2022. március 27. 19:00
ennek agyára ment a nácizmus? szerinte mindenki náci? csak ő a komcsi?
catalina9
2022. március 24. 10:40
"ennél nyugtalanítóbb, hogy a Trouw cikke szerint a Napi Magyarországban egy évvel ezelőtt a következők jelentek meg egy szerkesztőségi (vezér)cikkben: egy bizonyos baloldali médiaszociológusnak a bőréből lámpaernyőt kell készíteni. Sajnos kitartó próbálkozásunkat nem koronázta siker: ehhez legalább hasonló mondatot sem találtunk. Sikerült viszont elérnünk Runa Hellingát, aki azon kérdésünkre, vajon hol olvasta ezeket a sorokat, annyit válaszolt: "hallotta egy ismerősétől". Az ismerősről később az újságírónő elárulta: nem más, mint Vásárhelyi Mária (Vásárhelyi Miklós, az egykori Szabad Nép "újságírójának" és a Soros Alapítvány jelenlegi magyarországi elnökének lánya, Vásárhelyi István, a főváros vagyonkezeléséért felelős egykori vezetőjének húga)." Göbbelsné...
Augustus1
2022. március 24. 10:31
Mandi! Könyörgöm, miért? A nyitóképtől egy hétig minden éjjel föl fogok sírni.
Esvány
2022. március 24. 09:07
Ők szövetkeztek a nácikkal Orbán ellen, ruszofób gyűlölettel telve a náciknak szurkolnak Ukrajnában, de zsigeri reflexből még mindig Goebbels-ezik. Ennyi esze van...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!