„Húzzatok a picsába” – üzente egy táblán Nagy Blanka a Békemeneten

2022. március 16. 14:13

A feliratot rovásírással írták a táblára.

2022. március 16. 14:13
null

Március 15-én a Békementen járt Nagy Blanka. Az ex-momentumos baloldali aktivista, először 2018-ban került a közbeszéd középpontjába, amikor egy kecskeméti tüntetésen nyomdafestéket nem tűrő stílusban szólalt fel.

„Ocsmány és fertőző járvány járja az országot”

Nagy Blanka beszédét rögtön azzal kezdte, hogy, elmondta, szerinte „egy undorító, alattomos, ocsmány és fertőző járvány járja az országot. Ez nem a pestis, nem az ebola, nem a kergemarhakór, pedig kicsit hasonlít rá.

„Véglezárásként csak üzenem annak a bajszos fasznak és az összes fideszes képviselőnek – legyen kecskeméti, félegyházi, szegedi vagy bárhonnan –, hogy álljon hátrébb eggyel, és bassza arcon magát” – zárta szavait.

„Húzzatok a picsába”

Nagy Blanka ugyanakkor a Békemeneten provokálta a jobboldali közösséget, ugyanis egy „húzzatok a picsába” feliratú táblával vonult a megemlékezésen, amely rovásírással volt a táblára írva.

Az erről szóló Instagram-bejegyzést az alábbiakban tekintheti meg:

 

Nyitókép:MTI/Balogh Zoltán

Összesen 201 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dicsértessék
2022. március 18. 05:39
A legnagyobb bünti számára az, hogy senki nem ismerte fel. Igaz, ennek köszönheti, hogy épp bőrrel megúszta.
Cs72
2022. március 18. 05:02
Húzzato a picsába! Ezt az ukrán katonák üzentek az orosz katonáknak! Nem véletlen ,hogy ez került a táblára. Ugyan is a fideszesek többsége még indít azt hiszi hogy az ukránok az agresszorok!
Tribunus
2022. március 17. 19:07
Hazudozol és ferdítesz tarnopoli! Soha nem állított olyat, hogy akár egyetlen magyart is elásna az orgoványi erdőben! Bayer csak a magadfajta nemzetidegenekre és hazátlanokra - azaz a Gyurcsány-Dobrev-félékre, Vásárhelyi- és Donát-félékre, a Jakab- és Szabó-félékre, valamint az ilyen Blanka-féle, fehérfolyásos gusztustalan organizmusokra - vonatkoztatva tette az idézett kijelentést! És fogadd el a tényt, hogy Magyarország 2/3-a hasonló véleményen van ....
Bödön Ödön
2022. március 17. 18:19
Ez jó volt tetszett. Így kell ezekkel a birkákkal elbánni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!