Leleplező hangfelvétel: balhézni akar a baloldal a választások napján

2022. március 30. 17:15

„A választókörbe olyan embert kell küldeni, aki végig fogja balhézni akár az egészet” – mondja Lukács László György, a Jobbik alelnöke egy kiszivárgott hangfelvételen.

2022. március 30. 17:15
null

Lukács László György, a Jobbik alelnöke a Magyar Nemzet birtokába került felvételen arról beszél, hogy konfrontációt, balhét akar szítani a választás napján a baloldal – írja a Magyar Nemzet.

„Abba a körbe, amelyik számol, vagy mondjuk Karcagon, ahol az egyes választókör számolja az összes ilyet, oda olyan embert kell beküldeni, aki végig fogja balhézni akár az egészet” – hangzott el Lukács László Györgytől, a Jobbik alelnökétől a Magyar Nemzet birtokába került felvételen.

Emlékezetes, hogy Bajnai Gordon még tavaly ismertette a 20k22 kezdeményezését, amivel a baloldal korábbi miniszterelnöke a Facebookon toboroz önkénteseket, akiket aztán a választás napján a szavazókörökbe delegálhatnak. A független kezdeményezésként bemutatott toborzásról a Magyar Nemzet pár napon belül megírta, hogy egy olyan alapítvány áll mögötte, amely Tordai Csaba nevére van bejegyezve. Tordai korábban államtitkár volt a Gyurcsány- és a Bajnai-kormányban, jelenleg pedig a budapesti Városháza egyik irányítója.

Egyébként a Bajnai-féle csoport végül 27 ezer önkéntest tudott összegyűjteni. Mint most kiderült, a feladatuk a „balhézás” lesz, és nem az, hogy biztosítsák a választás törvényes lebonyolítását.

Nyitókép: Facebook

Összesen 272 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolcsika
2022. március 31. 16:42
Na azért ezt már nem kellene, fidesz szintjére lesüllyedni. Hova tart ez a világ?
Zolcsika
2022. március 31. 16:40
Na azért ezt már nem kellene, fidesz szintjére lesüllyedni. Hova tart ez a világ?
Saksafar
2022. március 31. 14:07
A nem összefosás delegáltak minden szavazókörben készítsék a mobilokat, készítsenek video és hang felvételeket, ha valaki nekiáll balhézni. A hazai baloldal soha a büdös életben nem szerette a tiszta játékot, most is hónapok óta arról ugatnak, hogy a fidesz csalásra készül. Tehát ők készülnek csalni, ez napnál világosabb!
mokány
2022. március 31. 13:20
Ha érvénytelenné válik a választás , félév múlva tartható a következő próbálkozás .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!