„Egy erőszakos kisebbség akarja meghatározni a főtörvényt”

2022. március 03. 11:01

Bagdy Emőke és Hal Melinda, valamint munkatársaink voltak a Védett Társadalomért Alapítvány videósorozatának vendégei.

2022. március 03. 11:01
null

Van másik út néven indított műsort a Védett Társadalom Alapítvány. A tíz részesre tervezett sorozat a gyermekvédelem különböző aspektusait járja körbe közismert szakemberek segítségével, arra keresve választ, van-e valós veszély, amitől meg kell védenünk a mai gyerekeket szexuális nevelés terén, valamint bemutatja, hogy létezik LMBTQ-ideológiától mentes szexuális felvilágosítás is.

Az első részben Bagdy Emőke és Hal Melinda klinikai szakpszichológusokkal beszélgetett Antal-Ferencz Ildikó, a sorozat állandó műsorvezetője. Az adás fő témája a Magyar Pszichiátriai Társaság és a Magyar Pszichológiai Társaság közös állásfoglalása volt, melyet a gyermekvédelmi törvény kapcsán adtak ki néhány héttel ezelőtt. (Bővebben az ügyről itt olvashat.)

 

A második részben Antal-Ferencz Ildikó, a sorozat állandó műsorvezetője Szilvay Gergely és Vágvölgyi Gergely újságírókkal beszélgetett. Az adás fő témája ezúttal a gender-ideológia eredete, terjedése, belső törésvonalai és legújabb megnyilvánulásai voltak.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egynick
2022. március 05. 13:04
Messze
annamanna
2022. március 03. 19:48
Az USA-ban valószínűleg már hamarabb kezdődött ez az értelmi mélyrepülés, ami nálunk a második világháború vége óta jelentkezik, és zajlik az eligénytelenedés és lebutulás. És ezt nem tudom nem elvonatkoztatni attól, hogy kik szereztek meg minden fontos pozíciót, kik butítják folyamatosan a világot. Vakok között félszemű a király - hát vakuljon mindenki, legyen ostoba, ha ők már nem is lehetnek okosabbak annál, mint amilyenek. Amit most látunk a nyugat megőrülésében, eltorzulásában, abban nagyon nagy szerepet játszanak a fontos pozíciókat megszerzők. A maguk képére formálják a világot - és a képük ostoba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!