Czeglédy Csaba az Ördög ügyvédjéről: Sokkal többet tudok, mint amennyit elmondhatok

2022. március 08. 12:37

Állítása szerint biztosan megnyerné a választást, ha megint bezárnák.

2022. március 08. 12:37
null

„Minden választási kampányban nem vihetnek el engem sem, mert az már unalmas lenne”fogalmazott Czeglédy Csaba, a baloldali pártok szombathelyi egyéni képviselőjelöltje. „Szerintem ha most megint bezárnának, biztosan megnyerném a választást” – tette hozzá.

Czeglédy Csaba úgy látja, hogy a négy évvel ezelőtti történet a jogállam megcsúfolása volt, de az akkor készült fényképek „folyamatos mutogatása biztosan sokat ártott, a választók nyilván nem úgy képzelik el az ideális politikust, mint aki valamilyen büntetőügyben érintett”. 

Nincs kétségem afelől, hogy a bűnözőzés amortizált engem, viszont Szombathelyen azért lehet, kisebb ez a hatás, mert itt az emberek személyesen ismernek”

– fogalmazott.

Czeglédy Csaba az idei választási kampányra további szivárogtatásokat ígérő Az ördög ügyvédje nevű blogról úgy fogalmazott az interjúban, hogy

sokkal többet tudok a blog hátteréről, mint amennyit elmondhatok. Sok információm van, de nem vagyok feljogosítva, hogy elmondjam.”

A politikus szerint az ügyészség ott követett el hatalmas hibát, hogy „minden áron fel akart mutatni gyanúsítottat”, mert ő tanúként nehéz helyzetbe került volna az igazmondási kötelezettség miatt.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2022. március 08. 21:21
Torz lelkű.
rókabácsi
2022. március 08. 18:29
zek szerint a ballibsi szavazok is tolvajok! mert csak a tolvaj szavaz tolvajra!
Balogh Tibi
2022. március 08. 15:10
Ebben az ügyben már többen le is ülték a büntetésüket, többek között ennek a "jó embernek " a volt sógornője, aki 2 évet pihent. Tehát van bűncselekmény, vannak megbüntetett elkövetők, de a fej, aki az egészet irányította, még mindig politizál, sőt hősnek állítja be magát... Ez a vicc kategória ,ahogy az is, (és ez a Fidesz hibája, hogy a Gyurcsány 2016 után, részt vehet amagyar politikában, sőt ő a baloldal vezetője. Remélem április 3-án az emberek felismerik, hogy ha az ellenzéki összefogásra szavaznak, akkor Gyurcsányra szavaznak!!! Bárkire, csak erre ne!!!!
Kristály
2022. március 08. 15:04
Olyan jó régi szoci módon nosztalgiázva kiverni belőled , Vagy Hoolywodi módon ahogy tetszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!