Nyilvánosan fenyegeti a pécsi balos polgármester fizetett embere a Fidesz-szavazókat

2022. március 31. 18:04

Szeretetország.

2022. március 31. 18:04
null

Sajátos módon mozgósít Péterffy Attila főelszámoltató ügyvédje a közösségi oldalán. Bodnár Imre ugyanis nyíltan fenyegetett meg bárkit, aki a Fideszre mer szavazni vasárnap – írja a Pécs Aktuál csütörtöki cikkében.

Bodnár szó szerint azt írta, hogy

„1) Aki vasárnap Moszkvára, a putyini modellre, Európa és a szabad világ, valamint a józan ész ellen szavaz, az tönkreteszi a jövőmet, a gyerekeim és a családom jövőjét.

2) Amennyiben a szavazata hozzájárul Orbán Viktor rendszerének fenntartásához és ezzel a családom jövőjét veszélyezteti,

véglegesen és visszafordíthatatlanul az ellenségemmé válik.

3) Életkoromból adódóan nincs arra idő, hogy a káros vasárnapi döntése korrigálható legyen, ezért megkérek minden Fidesz szavazót (függetlenül, hogy gazdasági érdekből vagy szimpla hülyeségből szavazott a tolvaj bűnözőkre), hétfőtől messze és nagy ívben kerüljön el.

4) Az ellenségeket minden esetben ellenségként kell kezelni, ebben nincs és nem is lehet kompromisszum.

Remélem érthető voltam és időben szólok”.

Bodnár Imre a pécsi polgármester főelszámoltatója, az úgynevezett „átvilágítások” vezetője – és az előválasztáson induló, majd visszalépő baloldali jelölt. Ami tény, eddig egyetlen – a városvezetés által erőteljesen kommunikált – „feltárt” és nyilvánosságra hozott esetben sem ítéltek el senkit; a rendőrség sorban szünteti meg a nyomozásokat is bűncselekmények hiányában; vádemelésről sem tudni.

A portál a cikke végén felteszi a kérdést: „így épülget Márki-Zay Péter szeretetországa?”

Frissítés: Cikkünk megjelenése után Bodnár Imre kiegészítette az említett bejegyzést az alábbi szöveggel:

„látom kezdik félremagyarázni megint amit írtam ezért fontos megjegyezni, hogy ez környezetemnek szól akikkel napi kapcsolatban vagyok”. 

Úgy tűnik tehát, még sem kell minden jobboldali szavazónak tartania a főelszámoltató haragjától. 

Nyitókép: Olivier Douliery / AFP

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2022. április 01. 09:24
leszarom a te és a hozzád hasonló fajtársaid családját...
flesh ripper
2022. április 01. 08:02
Mondjuk, egy ilyen féregpöcst, úgy szoktam letaposni, hogy észre sem veszem. Hogyan lehet kommentálni egy elkenődött féregpöcst?
Felhasználo74
2022. április 01. 00:36
Ha ez így van ahogy ez ide írva vagyon akkor ez az igazi liberalizmus de fasza hogy nem pécsen lakok. Lehet hogy ott fog púposkodni a szavazó urnánál és nézi ki lessz az ellenség ! botrány
fatman
2022. március 31. 22:01
Ez bűncselekmény
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!