Róna Péter: Egy eurocent nem fog jönni Magyarországra, amíg Orbán a miniszterelnök

2022. március 04. 21:27

Az ellenzék államfőjelöltje az ATV vendége volt, kifejtette azt is, hogy Magyarország ma a teljes elszigeteltségbe került, s Orbánnak már egyetlen barátja sincs.

2022. március 04. 21:27
null

Róna Péter baloldali köztársaságielnök-jelölt az ATV vendége volt. A műsorban kifejtette, hogy szerinte Orbán Viktornak az államfőválasztás helyett inkább arra kell felkészülnie, hogy március 10-én egy uniós csúcsra megy, ahol már „egyetlen barátja sincs”.

Magyarország ma a teljes elszigeteltségbe került”

– mondta Róna. Elmagyarázta, hogy „a magyar külpolitika romokban hever, magunkra maradtunk”.

Az EU-s pénzekről

A közgazdász elmesélte, hogy egy kérdésre meg nem nevezett uniós vezetőtől hallotta, hogy „egyetlen egy eurocent nem fog jönni Magyarországra addig, amíg Orbán Viktor a miniszterelnök”. Elmondása szerint az EU 26 tagállama világosan látja, hogy Orbán kiszolgálja Putyint, aki Európa egységének, területi integritásának megbontásában érdekelt.

Nyitókép: ATV

Összesen 299 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Andreas1970
2022. március 06. 12:27
Pedig most, miutan Magyarorszag peldasan helyt all az Ukrajnabol erkezo haboru elol menekulo emberek ellatasaban es befogadasaban, a 7-es cikkely szerinti 'nem szolidaris' vad ertelmet vesztette igy ezt az eljarast nagyon is aktualis lenne ezt az eljarast megszuntetni. Ha az EU nem ezt fogja tenni, akkor 2-os mercet hasznal es ez ugyanugy az EU bukasat fogja magaval vonni, mit ahogy a Putyin fele orosz ukran haboru a Putyin es Oroszorszag bukasat.
fairly
2022. március 05. 17:51
fairly
2022. március 05. 17:48
"A dolgok rendje, hogy az ember nemcsak hazudik, hanem azon felül be is kell bizonyítania, hogy igaza van." (Hamvas B.) Róna Péter nem bizonyította, hogy igaza lenne abban, hogy míg Orbán a miniszterelnök, nem kap az ország egy fillért sem, sőt az Unió napirendre sem veszi az elmaradt kifizetést. Szőllősy Györgyi megkérdezte, hogy kitől tudja ezeket az információkat, azt válaszolta, hogy egy uniós vezetőtől. Arra a kérdésre, ki az illető, nevezze meg, nemet mondott. A hazudós Róna jó köztársasági elnök jelölt az összefogás miniszterelnök-jelölt Márky-Zay mellé
airmax
2022. március 05. 14:00
Ki a retket érdekel, hogy mit mond ez az ügyeskedő gazember... Akiről saját leberális elvbarátai mondják, ki hogy csaló tolvaj.... Név szerint Simor egykori jegybank elnök, és Király Júlia jegybankár... Akiket én nem becsülök sokra, de ha már ők is gazemberezik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!