Kulisszatitkot árult el az államfővé választásáról Novák Katalin

2022. március 14. 13:08

Egy nem mindennapi kérésnek tett eleget az új köztársasági elnök.

2022. március 14. 13:08
null

A március 10-én köztársasági elnökké választott egykori tárca nélküli miniszter az aznap viselt fülbevalójáról árult el érdekességeket legutóbbi Instagram-bejegyzésében

„Egy magyar feltaláló küldte nekem decemberben ezt az egyedi gyártású fülbevalót, melynek mintázata Országházunk földrajzi koordinátáit mutatja. Így egy magyar fejlesztésű applikáció segítségével a világ bármely pontjáról hazatalál a viselője. Az volt az ajándékozó kérése, hogy ezt a fülbevalót viseljem a megválasztáskor, ezzel is kifejezve a magyar tehetség iránti tiszteletemet. Kérés teljesítve!” – olvasható abban a posztban, amelyet a Bors is idézett cikkében.

Novák Katalin háromgyermekes édesanya, feleség és március 10-e óta a Magyarország köztársaság első női elnöke. Hivatalba lépése előtt a családokért felelős tárca nélküli miniszteri posztot töltötte be.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aaabbbccc
2022. március 14. 15:50
hat ez szanalmas
Bonaparte
2022. március 14. 15:20
szép válaszüzenet a minap sz. tímea által közreadott okádmányra... stílus kontra prolitempó
Sincero
2022. március 14. 14:55
Makiéknak az volt a bajuk, hogy nem kék/sárga fülbevalóval jelent meg.
olajfa1
2022. március 14. 14:08
Sok tébolygónak kellene haza találnia...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!