Luxusélet New Yorkban, egymilliós fizetés Karácsony hivatalától – így él a főpolgármester és Bajnai bizalmasa

2022. március 02. 12:01

Korányi Dávid a fővárosnak és Soroshoz köthető szervezeteknek is dolgozik.

2022. március 02. 12:01
null

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, Karácsony Gergely részt vett egy müncheni konferencián, ahol egyedül ő nem beszélt angolul, az eseményen éppen az a Korányi Dávid volt a főpolgármester segítségére tolmácsként, akiről a Metropol keddi cikkében megírta: luxuséletet él New Yorkban.

Havi egymilliós fizetés Karácsony hivatalától, Soroshoz köthető szervezetek

A Metropol információi szerint

Korányi a havi egymillió forint körüli tanácsadói megbízatása mellett számos, Soroshoz köthető szervezetnek is dolgozik.

Mint a portál fogalmaz, Korányi Dávid „stratégiai tanácsadó” a Pozsonyban székelő Globsecnél (a szervezetet a Soroshoz nevével fémjelzett Nyílt Társadalom Alapítvány támogatja – a szerk.), „Energiadiplomáciai vezető munkatárs” a szintén Soros által támogatott, Washingtonban székelő Atlantic Councilnál, de tagja például az ECFR-nek (European Council of Foreign Relations) is, amelynek alapításához Soros György is hozzájárult.

 

Nyitóképen: Korányi Dávid és Karácsony Gergely az említett müncheni konferencián. Fotó: YouTube

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mucsay
2022. március 02. 14:53
nagyon durva kasztrendszer jön magyarországon. és a gojoknak esélyük se lesz, már a középiskolában kiesnek a versenyből, és akkor a szülők kapcsolatrendszeréről még nem beszéltünk. a jobboldalon valszeg ugyanez a helyzet.
teljesenertelmetlen
2022. március 02. 13:23
Auf ungarisch: CIA ügynök.
Reszelő Aladár
2022. március 02. 13:11
Drága ellenzék. Nevezzetek meg egy összeget, amire úgy gondoljátok, hogy annyiból minden léhűtőtök kellemesem megél és mi, magyar adófizetők kifizetjük nektek. Semmit sem kell tennetek ezért a pénzért. Cserébe annyit kérünk, hogy ne is tegyetek semmit és hagyjátok dolgozni a többieket és pláne ne is gondoljatok a hatalomra. Mindenki jobban járna.
nick89
2022. március 02. 13:10
Csórikám! Az igazi menők már 12 éve közpénzen mennek Dubaiba repcsivel (honvédségivel) gyémántgyűrűér az uj csajnak, vagy csak kurvázni egyet. Meg vinni 2 bőrönd kenőpénzt a bankba diplomataútlevéllel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!