Budipapíron orbánozik az ellenzék

2022. március 24. 17:25

Olvasónk előkertjébe is jutott a nem várt „szóróanyagból”.

2022. március 24. 17:25
null

Már a WC-papírra is Orbán nevét írja az ellenzék – jelezte lapunknak a Mandiner egyik olvasója, akinek előkertjébe is jutott a nem várt ellenzéki „szóróanyagból” (fenti kép).

Nyitókép: Mandiner-olvasó

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wezo
2022. március 26. 01:17
Ezen mit csodálkozunk? Mit várunk a tetves komcsiktol, libsi ballosoktól? Caucesscu-ék Romániában mondott elcsatolt területünkön a Bibliából csináltak WC-papírt. A másik dolog, a mostani példának maradva: az ellenzék téved! A WC-papírra a ballibsi-komcsik neveit kell felírni! Ha Cseh Katkát, Orosz Annát, Dobrev Klárát és a többi bal-lipsit hívják a brüsszeli bürokraták holnap reggel 6-ra, "popsi akcióra" , akkor azok már toporzékolva kérdezik, hogy nem mehetnek -e még ma este 6-ra???!!!
foldizs
2022. március 25. 15:34
Mészáros valószínűleg százeurósokat használ erre a célra.
Steppenwolf
2022. március 25. 12:12
A szintet megint sikerült belőniük. Ezzel csak a saját prolijaikat tudják fanatizálni. Meg persze, a Fidesz-szavazókat mozgósítani. :)
Gecorbi
2022. március 25. 10:16
Mindent a megfelelő helyre.....a fidkányoknak ez a megfelelő....ennyi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!