Márki-Zay reménykedik a baloldal kétharmadában

2022. március 15. 17:48

A baloldal miniszterelnök-jelöltje az ellenzék Műegyetem rakparton megtartott gyűlését követően adott interjút a Partizán munkatársának.

2022. március 15. 17:48
null

Márki-Zay Péter reagált Orbán Viktor azon mondatára, amelyben őt „földbe csapódó meteorként” jellemezte. Márki-Zay erre annyit mondott, hogy ezek a meteorok földrengést szoktak okozni. 
Majd azzal folytatta hogy reménykedik benne, hogy Orbán kivételesen igazat mondott, „legyen földrengés április 3-án!”

A Partizán riportere ezt követően arra volt kíváncsi, hogy az ellenzéknek miként állnak a csillagok. A baloldal kormányfőjelöltje erre azt felelte, hogy nem tudja, hogy Orbán Viktor milyen csillagokat olvas, de ez olyan terület, amiben nem túl erős. 
Majd azzal folytatta, hogy a Fidesznek eddig három kétharmada volt, nem gondolja, hogy lesz még egy.

– hangsúlyozta.

Márki-Zayt a számára kedvezőtlen közvélemény-kutatásokról is kérdezték. Erre Hódmezővásárhely polgármestere azt a csattanós választ adta, hogy 2019-ben a kutatások Tarlós győzelmét mutatták, ennek ellenére Karácsony Gergely lett végül a befutó a helyhatósági választáson Budapesten.

Ő maga pedig eddig még nem veszített választást – emelte ki.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Freeczy
2022. március 16. 06:24
Még egyszer nem lesz 2/3! Valóban. Közelebb áll az a 3/4-hez.
kitiltott
2022. március 16. 05:31
Meteor ..szó nem volt meteorrol .. Sima kő.. Már megint hazudik és nagyzol a messiás
Kanmacska
2022. március 16. 00:02
Kormány- Moslék 590000 : 5000.
uszti89
2022. március 15. 22:25
Márki ne szerénykedj tudjuk,hogy négy ötödről álmodozol. Azért küldted a nyakunkra ezt a Varga Jocit, aki nem bír magával, ír,ír és megint ír, a keze gyorsabb mint Gréczyé , a végeredmény pedig ugyan az.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!