Jakab Péterre hivatkozik és az elvi nyilatkozatra mutogat Dobrev, aki nem volt hajlandó elítélni a karlendítő Z. Kárpát Dánielt

2022. március 20. 15:39

A tiszaújvárosi körzetben induló ellenzéki jelölt, Jézsó Gábor sem volt hajlandó elítélni az antiszemita botrányba keveredett jobbikos politikust.

2022. március 20. 15:39
null

Dobrev Klára is csatlakozott azokhoz a politikusokhoz aki Z.Kárpát Dániel karlendítős videóját mentegetik. Mint mondta,

mindenkit az ellenzéki pártok közös elvi nyilatkozata alapján ítélnek meg

– írja a Magyar Nemzet.

A lap emlékeztet, hogy ez nem egyedi eset, hiszen a borsodi körzetben korábban az ellenzék az időközi választáson azt a Bíró Lászlót támogatta aki „Judapest”-nek hívta Budapestet és „tetűcsúszdásoknak” a zsidókat.

Bíró László helyett a körzetben a szocialista Jézsó Gábort indul, aki szintén nem ítélte el Z. Kárpát Dánielt – derül ki a cikkből.

Nyitóképen Dobrev Klára, a DK EP-képviselője.. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vbandi
2022. március 20. 21:55
Ostoba hazaáruló hülye picsa
Dunhill67
2022. március 20. 21:33
KÉRJÜK VISSZA AZ X-ET.....
kaffogó hebrencs
2022. március 20. 19:32
Ez egy jókarlendítés volt.
Gonella
2022. március 20. 18:58
vannak olyan zsidó polgártársaink akiknek politikai okokból néha szükségük van nácikra, néha pedig arra, hogy áldozati pózban tetszeleghessenek. furcsa szélkakasjárás ez. z kárpát d. nem tett mást mint különbözeti vizsgát tett. náciból balos lett. vóóót már ilyen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!