A baloldali gyűlés buszára szálltak a dunapataji békemenetesek

2022. március 17. 11:02

Végül nem ezzel a járművel utaztak a fővárosba.

2022. március 17. 11:02
null

Kalocsáról az ellenzék gyűlésére is különjárat vitte a szimpatizánsokat, amely Dunapatajon is megállt, hogy felvegyen egy ottani, az utazásra előre bejelentkezett baloldali tüntetőt – írja a 24.hu.

A portál szerint az ellenzéki tüntetővel azonban még három ember is felszállt. A transzparenseket betették a csomagtartóba és elfoglalták az üres helyeket. Indulás után a Bács-Kiskun megyei 3. választókerület közös ellenzéki képviselőjelöltjétől megkapták a kék szalagokat és az ellenzék kampánydalának szövegét.

Magóné Tóth Gyöngyi Mária a 24.hu-nak azt mondta,

a társaságnak a kampánydal tanulmányozása közben lett gyanús, hogy nem a békemenetes társaságba kerültek.

Miután kiderült számukra, hogy nem a fideszes Font Sándorbuszán utaznak, ragaszkodtak hozzá, hogy Solton leszállnak, pedig fel is vihettük volna őket Budapestre – mondta a DK politikusa.

 

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: MTI/Balázs Attila

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
savrena
2022. március 18. 09:57
Azért az áldomást remélem megitták együtt.
Rizsa
2022. március 17. 17:05
Az a három többet ért mint az összes többi .
Rizsa
2022. március 17. 17:04
Azon a buszon az a három ember többet ért mint az összes többi együtt !
nempolitizálok
2022. március 17. 16:10
Ahhoz képest, hogy Klára buszoztatott, nagyon kevesen voltak. Mennyi lett volna, ha nincs buszoztatás? A szokásos 300, beleértve az újságírókat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!