A budavári DK-s alpolgármester titkos élete

2022. március 17. 14:41

Csobánczy Gábornak vagyonnyilatkozata szerint nincs ingatlanja, autója, megtakarítása, a fizetésén felüli jövedelme, ám van egy 36 millió forintos tartozása. Papíron.

2022. március 17. 14:41
null

Miközben Csobánczy Gábor budavári DK-s alpolgármesternek a vagyonnyilatkozata szerint semmije nincs, a Mediaworks Hírcentruma megvizsgálta a politikushoz köthető céghálót, és kiderült, a politikus napi szinten működtet egy több cégből álló, több száz milliós vagyonnal rendelkező cégcsoportot” – írja csütörtöki cikkében a Magyar Nemzet.

Vagyonnyilatkozat és valóság

Csobánczy Gábornak, Budavár DK-s alpolgármesterének nincs semmilyen tulajdona a vagyonnyilatkozata szerint.

Részlet a politikus vagyonnyilatkozatából
Részlet a politikus vagyonnyilatkozatából

***

Részlet a politikus vagyonnyilatkozatából
Részlet a politikus vagyonnyilatkozatából

I. kerületi szálláshely, Dubajban működő cég

A Magyar Nemzet szerint azonban

az alpolgármesterhez köthető cég, a Gold Group Hungary Kft. egy szálláshelyet működtet az I. kerületi Jégverem utcában. Szobát foglalni telefonon keresztül, Csobánczy Gábort felhívva lehet.

A portál szerint, bár a Gold Group Hungaryhoz papíron semmi köze nincs Csobánczynak, azt a politikushoz köthető Pető Dóra vezeti és tulajdonolja, kettejüknek ugyanaz a bejelentett lakcímük, s a hölgy által vezetett egyes cégek napi szintű működtetését is Csobánczy határozza meg.

A Magyar Nemzet szerint a politikusnak ezen kívül van Szlovákiában bejegyzett gazdasági társasága, vezető pozícióban volt egy Dubajban működő vállalkozásban még alpolgármesteri ideje alatt, valamint a portál szerint „még az apróért is lehajolt”:

a politikus kávézója vissza nem térítendő támogatást kapott az általa is vezetett önkormányzattól.

A Magyar Nemzet fent idézett írását teljes hosszában ide kattintva olvashatja, Csobánczy Gábor vagyonnyilatkozatát pedig ide kattintva tekintheti meg teljes egészében.

 

Nyitókép: Képkocka, Facebook-videó

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2022. március 17. 17:47
Churchillt is a tartozása miatt fogták meg és lett egy időre antikommunistából Sztálin barát. Lásd Focus-csoport és Strakosch elvtárs.
Karbantartó9
2022. március 17. 16:35
És akkor mi van?! Amíg Magyarországon olyan fasz törvények vannak, hogy ezt kvázi büntetlenül megteheti, addig kit érdekel?! Szarik rá. Nyilván. Majd felszólítják, hogy jajjj valami lehet, hogy kimaradt, tessen már pótolni a következő 5000 napon belül. Ennek a cikknek is úgy kellene kezdődni, hogy letartóztatták/nyomozást indítottak/alapos gyanú/stb a DK-s képviselőt, mert hazudott a vagyonnyilatkozatában.
csulak
2022. március 17. 16:18
feljelenteni a csalot !
nempolitizálok
2022. március 17. 16:05
Szívjóságból csinálja, semmi köze hozzá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!