Varga Juditék befogadtak egy kétgyermekes kárpátaljai családot

2022. február 27. 17:40

„Magyarország segít” – közölte Varga Judit a Facebook-oldalán.

2022. február 27. 17:40
null

Az igazságügyi miniszter a közösségi oldalán jelentette be, hogy befogadtak egy kétgyermekes kárpátaljai családot az otthonukba, és felajánlottak félmillió forintot a háború elől menekülők megsegítéséért dolgozó szervezeteknek, többek között az Egy Vérből Vagyunk Alapítványnak.

„Rengeteg honfitársunk próbál erejéhez mérten segíteni a bajbajutottakon: szállással, fuvarral, pénzadományokkal, gyógyszerek és élelmiszerek gyűjtésével és sokan személyesen a határátkelőknél. Magyarország segít” – közölte Varga Judit a Facebook-oldalán.

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő szintén a közösségi oldalán tájékoztatott arról, hogy a 1357-es adományvonalon a Híd Kárpátaljáért összefogás keretében már közel 35 millió forint gyűlt össze.

Fotó: Földházi Árpád

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. február 28. 17:43
Csupa kultúra és gyűlöletmentes szeretetteljesség árad minden sorodból...ugye... Viszont akinek VALÓBAN IGAZA VAN, NEM IGY BESZÉL, MINT TE.
csulak
2022. február 28. 09:46
sejtem hogy baloldaliak koreben ez a pelda nem lesz kovetendo !
syphax
2022. február 28. 02:44
"..Varga Juditék befogadtak egy kétgyermekes kárpátaljai családot." (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Vajon ki az a mai balliberális politikus személyiség (Márky-Zay Pétertől kezdve Gyurcsány Ferencen át egészen mondjuk Dr.Hiller Istvánig vagy Szabó Timeáig, JAKAB PÉTER-IG(!!!)...) AKI UTÁNA CSINÁLJA UGYANEZT(!!!), jelesül: AMIT DR.VARGA JUDIT ÉS CSALÁDJA CSINÁL? JELENTEKEZZEN!!! 3 gyerekkel, férjjel, miniszteri munkával fűszerezve! "KOIRONASZÉP", "ARMAGEDDON", "ZOKNI", "JÁNOS BÁCSI" ÉS HASONLÓK(!!!)...STB...STB.... HOL VAGYTOK ILYENKOR??? Szóljon egy, EGYETLENEGY BALLIBERÁLIS esetlegesen ide kommentelő is akár, ha tud ilyenről...minimum MEG-SÜVEGELJÜK! MJÁRMINT OLYAN SZÓLJON, AKI BEFOGADOTT AKÁRCSAK 1, EGYETLENEGY KÁRPÁTALJAI MENEKÜLT CSALÁDOT-GFYEREKEKKEL --ÚGY, PONTOSAN ÚGY, AMINT AZT DR. VARGA JUDIT TETTE! VÁRJUK A T.BALLIBERÁLIS JELENTKEZŐKET.
Lajoss
2022. február 27. 20:24
Ez akkor lenne őszinte cselekedet,ha nem tudnánk róla.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!