DK-ból kilépett jelölt borzolja a kedélyeket Óbudán

2022. február 01. 15:32

Szabó Tímea szerint Rózsa László Péter ezzel „Orbán Viktor és a Fidesz érdekeit szolgálja”.

2022. február 01. 15:32
null

Budapest 10-es egyéni választókerülete azon kevesek egyike volt, ahol az előválasztáson nem volt igazi döntés, Szabó Tímea ugyanis egyedül indult a megmérettetésen. Tavaly szeptemberben mind a hat párt, sőt, még a Mindenki Magyarországa Mozgalom is mögötte sorakozott fel.

A Demokratikus Koalíció III. kerületi szervezetében a már korábban is meglévő feszültségek addig eszkalálódtak, míg tavaly év elején kilépett a pártból és még az alpolgármesteri megbízatását is visszaadta Hazai Iván András. Hozzá csatlakozott Rózsa László Péter, aki az önkormányzat egészségügyi bizottságának elnöki tisztségét hagyta hátra.

A Demokratikus Koalíció egykori politikusa most jelentette be, hogy Valódi Demokrata Párt néven új pártot alapítottak, ő maga pedig színeiben el is kíván indulni a külső óbudai választókerületben. 

Az elmúlt években azt látom, hogy a pártok, a képviselők leginkább azon törik a fejüket, hogyan tehetnének még inkább keresztbe politikai ellenfeleiknek

– írja Rózsa László Péter.

A Karácsony-párt társelnöke Rózsa indulásáról az Indexnek azt mondta, hogy  „A 2021-es előválasztás arról szólt, hogy a választók mondják meg, ki az, akit a legalkalmasabb jelöltnek tartanak a hatalom embereivel szemben.

Aki nem vett részt ezen a megmérettetésen, az Orbán Viktor és a Fidesz érdekeit szolgálja”

 – szögezte le Szabó Tímea.

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Forgalmazó
2022. február 01. 23:23
Annyira gusztustalan visszataszító, hogy egy CIA-s belepofázik a magyar belpolitikába!
Korrupt Kornél
2022. február 01. 19:49
timi tévedsz kicsit! Az volt, hogy minden párt az összefosásból indít jelöltet és akit érdekel, az szavaz valakire, így meglesz a sorrend. De nem, visszaléptettetek bundáztatok stb. Azaz csaltátok a választóitokat! Igazuk van ezeknek csak így tovább! Az ország érdekeit nézik még valami minimális szinten, nem úgy, mint te.
Wadaderika
2022. február 01. 19:41
"Aki nem vett részt ezen a megmérettetésen, az Orbán Viktor és a Fidesz érdekeit szolgálja” Látod Timike, még köztetek is van olyan akinek már nincs hozzátok gusztusa...
nempolitizálok
2022. február 01. 19:08
Óbuda? Ott jó sok a lakótelep, simán lehet hogy Kabul rózsája nyer. Majd Jakab besegít egy kis parizerrel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!