Transznemű „nagykövettel” erősít Molnár Áron mozgalma

2022. február 03. 12:08

Állítólag a február az „LMBTQ-történeti” hónap.

2022. február 03. 12:08
null

Bizonyos körökben a február az úgynevezett „lmbtq+-történelmi hónap”, a Molnár Áron-féle noÁr-mozgalom pedig egy transznemű „nagykövettel” készül a jeles eseményre – derül ki a mozgalom Facebookra feltöltött videójából. A nagyköveti feladatokat Hübsch Lilla vállalta magára.

Hübsch bemutatkozó videójában rögtön a dolog közepébe vág, és elmondja, hogy április 3-án népszavazást tartanak Magyarországon a témában, emiatt – illetve „az elmúlt évek intézkedései” miatt – foglalkozik az üggyel a noÁr ebben a hónapban.

„Belülről látom azt, hogy ezekre a kérdésekre nem lehet sem igennel, sem nemmel válaszolni, mert érvénytelenek maguk a kérdések is” – jelenti ki Hübsch, aki korábban a WMN hasábjain mesélt a coming outjáról.

„A népszavazás kérdései maximum a társadalom egy-két százalékát érintik, ezért nem lehet úgy dönteni, hogy nincs megfelelő információban a többségi társadalom” – fogalmaz a „nagykövet”. Hübsch azt is elmondja, hogy a noÁr csatlakozik az Amnesty International kezdeményezéséhez, ami érvénytelen szavazásra buzdít a népszavazáson.

„Mert a kisebbség jogairól nem dönthet a többség” – zárja mondandóját Hübsch Lilla.

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2022. február 15. 09:13
Noár - helyesen írva: Noir - franciául azt jelenti: fekete. Becenévként elég beszédes. Aki ezt a nevet veszi fel, az a fekete - sötét oldalt szolgálja.
néhai Ch.Pilot
2022. február 15. 09:12
"A népszavazás kérdései maximum a társadalom egy-két százalékát érintik..." Aha. Akkor minek ekkora felhajtás pont a ti részetekről, "Hübsch"? Miért kell ezt az egy-két százalékot megpróbálni uralkodóvá tenni a társadalomban (pláne serdületlen gyerekek esetében)? "Belülről látom azt, hogy ezekre a kérdésekre nem lehet sem igennel, sem nemmel válaszolni, mert érvénytelenek maguk a kérdések is" Ebből is látszik, hogy nem normális szexuális tudattal élők képtelenek racionális gondolkozásra. Tehát az agyukban valami nagyon máshogy működik, ami nemcsak a szexuális irányultságukat érinti!
formaegy
2022. február 14. 11:11
"Molnár Áron elmagyarázza, mitől független a noÁr-mozgalom" Attól, hogy kib...tt diktatúra van M.o.-on - igaz? Még mindig felteszem a kérdést: Miért nem alkalmazzák a törvényt, miszerint ha egy mozgalom, vagy bármilyen közösség a társadalomban riadalmat, megbotránkoztatást, felháborodást kelt meg kell szüntetni!!!!!!!!!!!!!!!
Lilyana
2022. február 05. 11:10
Nem kell bántani a transzneműeket, egy egészséges ember nem vállalna be ilyen fokú elutasítást. amit ők kapnak. Akár genetikai, akár torz nevelési okból következik, nem ők akarják. De az a nyugati törekvés, hogy gyermekeket ebbe az irányba "segítsenek" egy labilis, még kialakulóban lévő, helyét kereső életkorban, egyszerűen emberiség elleni bűntett!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!