Így esett neki Márki-Zay sajtófőnöke egy idős hölgynek az egri piacon

2022. február 08. 15:46

Péterfi Judit magából kikelve, sajátosan próbálta meg „meggyőzni” az idős hölgyet.

2022. február 08. 15:46
null

Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt még január közepén látogatott Egerbe, ahol Berecz Mátyás országgyűlési képviselőjelölt társaságában egy Dobó téri utcafórumon beszélt elképzeléseiről. Ezután az Eger Hírek beszámolója szerint egy rövid látogatást tett a piaccsarnokban, ahol sajtófőnöke, Péterfi Judit keveredett szóváltásba egy idős hölggyel. A párbeszéd így hangzott:

Péterfi Judit: Ön szerint elmebeteg? Gyere… Jöjjön már mondja el, hogy miért, esküszöm érdekel. Ne bújjon el, ne bújjon el!

Márki-Zay: Aki nem lop, az elmebeteg?

Péterfi Judit: Tessék ide jönni! Érdekel, hogy miért elmebeteg a Márki-Zay Péter. Tessék elmondani nekem!

Hölgy: Amit beszél a tv-ben!”

Az ominózus jelenetet itt tekintheti meg:

***

Nem ez az első eset, hogy Péterfi Judit „besegít” Márki-Zay Péter kampányában. Emlékezet eset volt az is, amikor január elején Márki-Zay egy sajtótájékoztató után szeretett volna válaszolni egy feltett kérdésre, sajtófőnöke azonban ezt nem engedte meg neki. Bővebben is érdekel...

Nyitókép: Facebook 

Összesen 240 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2022. február 18. 16:32
Csak azt ne mondja hogy Orbán küldte oda a nénit hogy "elmebetegnek titulálja" Makizay-t!!!... Ez még Péterfi kartársnőtől is sok lenne!...
Dezsőke
2022. február 09. 13:18
a nénike véleményt nyilvánított. mi ezzel gond? miért kell agresszívan rátámadni? mit várt tőle Péterfi ? hogy ott rögtön állítson ki egy zárójelentést Köpő Maki elmeállapotáról? A nénike okosan válaszolt, miszerint Köpő Maki tévé szereplései nem következetesek, érthetetlenek, vagyis feltehetően az elmeállapota megromlott. Mi ezzel a gond? A fél ország így gondolja.
Vörös Piranha
2022. február 09. 09:01
Páciens: Doktor Úr elmehetek? Orvos: Mondom .... elmebeteg!
BridgEnd777
2022. február 09. 07:24
a "hölgy" a véleményét odaböfögi, de a felelősséget már nem vállalja érte... tipikus fideszes posztkomcsi szavazó
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!