Márki-Zay szerint a vidéki fideszesek egy keresztrejtvényt sem tudnak megfejteni

2022. február 08. 09:48

A baloldal jelöltje nem válogatja meg a szavait, ha a vidékieket kell sértegetni.

2022. február 08. 09:48
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy részeg és agymosott falusiakról sztorizott Márki-Zay Péter. „Kettőt-hármat átállított” a szerinte „nem agymosottakból” – dicsekedett aktivistájával a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

Márki-Zay Péter korábban azt is kifejtette: szerinte a vidéki jobboldali fideszesek egy keresztrejtvényt sem tudnak megfejteni – annyira buták, írja az Origo:

(...) hogyha egy vidéki városban a Fidesz összegyűjti a legjobb embereit, akkor valószínűleg egy keresztrejtvényt nem tudnának megfejteni

– mondta Márki-Zay Péter. A baloldal jelöltje szinte hetente használ a vidékiekre válogatott jelzőket: „bunkó”, „tudatlan”, „ostoba”.

„Tessék örökbe fogadni egy települést vagy egy fél települést vagy néhány utcát, néhány lépcsőházat”magyarázta élő Facebook-videójában Márki-Zay. Hozzátette: „Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a félrevezetett emberekhez eljuttassuk az igazságot”. A baloldali jelölt által megfogalmazott gondolat rímel arra, amelyet a baloldal terjesztett 2018-ban, az akkori választási vereség után. Szerintük ugyanis „vidéken nincs internet”, az ottani emberek így nem ismerhetik az „igazságot”, ezért vesztett a baloldal – mondták.

***

Nyitókép: Facebook

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senki Alfonz
2022. február 09. 14:39
Miért nem lehet tisztességes a választás, vagy az egész politikai élet??? Jelölteknek: végzettség és nyelvvizsga ellenőrzése, büntetlen előélet, stb. Parlament bejáratánál: minden belépőnél - kivéve a látogatókat - alkohol és drogteszt, hiszen az munkahely a politikusoknak is és az ott dolgozóknak is!!!!!
Ildikó99
2022. február 08. 15:29
Marky egy futkozos őrült szélhámos
kulakman
2022. február 08. 15:21
Kezébe adnék egy "olasz módra " tipusú rejtvényt , van egy órád köcsög ha nem megy golyó , vagy mélyvíz!
Lajoss
2022. február 08. 14:39
Az MZP is vidéki..miért erőlködtök?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!