Korózs Lajos: Mi nem öt kilogramm krumplit ígérünk

2022. február 08. 11:49

Az álmentős botrányáról elhíresült szocialista politikus elárulta: egy jobb országot akar.

2022. február 08. 11:49
null

A dél-hevesi előválasztást Korózs Lajos fölényesen megnyerte, azonban a felmérések szerint a fideszes Szabó Zsolt megelőzi népszerűségben – írja a Jelen.

„Fidesz vagy nem Fidesz?” – emeli ki Korózs egy kampánygyűlésen a Helyben.hu tudósítása szerint. A szocialista politikus kijelentette: Orbán vagy befejezi, amit elkezdett, „tehát ellopja az egész országot”, vagy a választók közbelépnek, és megakadályozzál ezt a történelmi bűncselekményt. Szerinte a győzelemhez arra van szükség, hogy Heves megye mindhárom körzetében az ellenzék nyerjen, továbbá ha az országban 106 mandátumból legalább 58-at megszerez a baloldal, akkor szerinte biztonsággal megalakulhat az új kormány – fejtette ki a baloldali jelölt.

Korózs elárulta, hogy az előválasztási küzdelem az baloldali jelöltek számára baráti verseny volt csupán. Lőcsei Lajos agrármérnökkel és Varga Ferivel terjesztettük a „nyomtasd magad” újságjait és közösen kezdeményeztük az ellenzék népszavazást segítő aláírásgyűjtési akcióját is – mesélte Korózs.

A baloldal jelöltje beszélt még az egészségügyről és a szociális ellátásról is, természetesen szerinte Magyarországon borzasztó a helyzet, de ezen változtatnának. „Mi nem 5 kilogramm krumplit ígérünk, hanem változást akarunk” – nyomatékosított. 

A teljes cikket itt olvashatja.

Az álmentős videó

Korábban Korózs Lajos azzal került a címlapokra, hogy videót késszített egy magát mentősnek kiadó nővel, aki arról mesélt, hogy mennyire drasztikusan rossz a helyzet a koronavírus miatt a magyar kórházakban, illetve állította, hogy a hivatalos járványadatokat hamisítják.

Később kiderült, hogy a Németh Athina nevű hölgy egy szélhámos, és még csak nem is mentős.

Az ügyről itt olvashat bővebben.

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rizsa
2022. február 09. 11:00
Még film rendezőként is megbukott ! Politikusnak pedig végképp alkalmatlan. Költözzön Ukrajnában . Ott egy bohóc a főnök. A vígjáték forgatása már megy neki.
Aerion
2022. február 09. 09:13
kórózs lajos egy tyúkólat se lenne képes elvezetni. Hogy őszinte legyek, reprezentálja mindazt, ami egy emberben felesleges, és káros.
orygabor
2022. február 09. 08:23
Egy igaz, hazugságoktól mentes országot.....
Kopaszpapa
2022. február 09. 07:19
Mennyiben mások most a baloldali hazugságok, mint 2006 előtt voltak? Akkor is ígértetek fűt fát bokrot, aztán a haladó jóléti kormányzás végére épp csak bele nem rokkantam a nagy jólétbe! Isten ments mégegyszer, hogy hozzátok hasonló nemzetrontó hazug férgek irányítsák az országot, elég volt belőletek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!