Hollik: Egyszer és mindenkorra lezárhatjuk a kudarcos Gyurcsány-korszakot

2022. február 15. 08:37

A politikus kiemelte: arról fogunk tehát dönteni, hogy a múltat választjuk, vagy öles léptekkel haladunk tovább Magyarország megerősítésének útján.

2022. február 15. 08:37
null

„Az áprilisi országgyűlési választáson egyszer és mindenkorra lezárhatjuk a kudarcos Gyurcsány-korszakot”– mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Magyar Nemzetnek adott interjújában, amely a lap keddi számában jelent meg. Hollik István kérdésre válaszolva – mi a választás legfontosabb tétje? – úgy fogalmazott: „az, hogy visszatér-e a múlt vagy sem. Ugyanis történelmi lehetőséget adott kezünkbe a gondviselés: amellett, hogy megvédjük az eredményeinket április 3-án, egyszer és mindenkorra lezárhatjuk a kudarcos Gyurcsány-korszakot is. Hiszen azok kérik a választók bizalmát a baloldalon, akik hazudtak a magyaroknak, az országot pedig tönkretették 2010 előtt”. 

A politikus kiemelte: arról fogunk tehát dönteni, hogy a múltat választjuk, vagy öles léptekkel haladunk tovább Magyarország megerősítésének útján.

Az elmúlt időszak nehézségei, a migráció, valamint a koronavírus-járvány is mutatja, hogy nehéz és veszélyes időket élünk, ilyenkor pedig felértékelődik a politikai stabilitás.    

Kifejtette, Magyarországon ezt csak a Fidesz-KDNP tudja biztosítani. „Egy báb miniszterelnök-jelölttel felálló, Gyurcsány Ferenc vezette hatpárti baloldal mindent jelentene az országnak, csak politikai stabilitást nem” – jelentette ki. A Fidesz kommunikációs igazgatója szólt arról is, hogy „a Soros-birodalom és a baloldal” ismét összefog azért, hogy a nemzeti alapon gondolkodó kormányt elmozdítsák. Miközben ők beszélnek a magyar demokrácia haláláról, addig a világ legtermészetesebb dolgának tartják, hogy külső szereplők avatkozzanak bele a magyar politikába, ahogy azt is, hogy a gyermekvédelmi népszavazást is megtámadják” – mondta.    

Hollik István a március 15-ére tervezett békemenetről szólva azt mondta: 2006 óta tudjuk, hogy a baloldal esetében az erő mindig agresszióval társul,

és éppen ezért nekünk érdemes megmutatnunk időről időre, hogy nálunk az erő békére és összefogásra alapul. A békemenet ismét alkalmas lesz arra, hogy bebizonyítsuk: ha a magyar nemzet jövőjéről van szó, akkor erőt és összefogást tudunk mutatni – tette hozzá.

(MTI)

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. február 15. 14:32
Egy hitvány pártállamra mondunk nemet április 3-án..
galancza
2022. február 15. 13:08
István! Sajnos a fletó-korszak lezárása nem olyan egyszerű mint képzeled. Ahhoz nem csak a saját bázissal kéne kommunikálni. Ugyanis az kevés lesz a győzelemhez. Má' bocs de az csak beteges önhülyítés hogy fideszes belsőkörben szajkózzuk hogy menjünk szavazni a Fideszre és akkor minden szép lesz,és még fletó is örökre eltűnik. István! Ideje lenne felfognod OV-ral, Kövérel, Gulyás Gergellyel, G.Fodorral,Bayerral, Szentesivel, Szarvassal, Huthal , Szánthóval, Friczcel, stb-vel együtt hogy a Fidesz győzelme és fletó eltakarítása érdekében a sokszázezer ingadozóval, bizonytalannal is kéne közérthetően kommunikálni. Ha ezt nem teszitek meg, akkor a többségük makiékre, fletóékre szavaz, és vége Magyarországnak. István! Bármennyire nem hiszed el de hiába beszél maki hónapok óta elképesztő baromságokat, az ingadozókhoz ez nem nagyon jut el. Oké, nem szimpatizálnak vele nagyon,de nem is utálják.Az Alapjogokért központ is csak a biztos pártválasztókra mer hivatkozni, és a részletekről kussol,mert az alapján, már csak alig vezet a Fidesz. Be kéne fejezni a beteges önámítást. Vezetünk, de tragikusan a hibahatáron belül vagyunk. Tehát nem a fix fideszes szavazokkal kell kommunikálni hanem a sokszázezer ingadozóval. István! Ébresztő!
Armageddon
2022. február 15. 12:20
Hullik, nektek a legfontosabb az élő fletó! Legalább magadnak ne hazudj!
keltafan
2022. február 15. 10:02
2009: Megbuktattuk Gyurcsányt; lezáródott a Gyurcsány-korszak. 2010: Leváltottuk a baloldalt; Gyurcsánynak annyi. 2014: Újra győztünk; Gyurcsánynak most már tényleg annyi. 2018: Harmadik kétharmad; Gyurcsány most már tényleg megsemmisítve. 2022: Hollik: Zárjuk le a végre a kudarcos Gyurcsány-korszakot! 2026? 2030?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!