Visszaszólt Ungár Péternek a volt LMP-s képviselő

2022. február 16. 21:22

Már az ellenzéki oldalon is Hajnal Miklós diplomaügye a téma.

2022. február 16. 21:22
null

Amint arról korábban beszámoltunk, az LMP felfüggesztette Hajdu Máriának, a párt XII. kerületi képviselőjének a párttagságát. A képviselőnő a Facebook-oldalán kifogásolta, hogy a diplomabotrányba keveredett Hajnal Miklóst indítja az ellenzéki összefogás Hegyvidéken. A felfüggesztés után Hajdu kilépett a pártból, és független jelöltként indul a választásokon.

A Momentum elnökségi tagja közgazdászként hivatkozott magára, kiderült, hogy nincs is diplomája, már sajnálja a történteket. Bővebben is érdekel...

„Mai nyílt leveledben a következetességre hívtad fel a figyelmemet” kezdte legújabb bejegyzését Hajdu Mária utalva Ungár Péter nyílt levelére. A volt LMP-s politikus hozzátette: furcsa ezt egy olyan országgyűlési képviselőtől hallani, aki pár éve még a legtöbb dologban a szöges ellentétét képviselte annak, amiért ma kiáll. „Aki évekkel korábban még az önállóság politikáját hirdette, elvekről és értékekről beszélt, ma pedig élharcosa az ellenzéki összefogásnak és Márki-Zay Péter mellett politizál. Amellett a Márki-Zay Péter mellett, aki az elmúlt pár hónapban szinte az összes társadalmi csoportot vérig sértette, a minap pedig arról beszélt, hogy az általa irányított ellenzék egyszerre képviseli a fasisztákat és a kommunistákat.

Már csak arra lennék kíváncsi, hogy Hajnal Miklós ellenzéki képviselőjelölt ebből a két csoportból melyiket képviseli? – fogalmazott Hajdu.

Hajnal Miklósról

Hajdu Mária azt remélte, hogy az előválasztási folyamat végére legalább Hegyvidéken a 12. és a 2. kerületben megtisztul az ellenzék.

„Ugyanakkor a helyi győztesről, 

Hajnal Miklósról kiderült, hogy hazudott a végzettségéről: hónapokig diplomás közgazdásznak állította be magát, miközben az abszolutóriumig sem jutott el.

Hazudott a legalapvetőbb dologról: arról, hogy kicsoda ő maga. Ezek után hogyan is hihetnénk el azt, amit ígér?” – kérdezte a független jelölt.

Fotó: Facebook

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. február 20. 09:22
Bizony,ez szenzáció az ún.nemzeti oldalon,az állampártban ez nem fordulhat elő.
villogókékfog
2022. február 17. 11:07
Egy ilyen ellenzékit lehet tisztelni. Le a kalappal!
Dobóka
2022. február 17. 09:51
Számomra érthetetlen, elképzelhetetlen de elképesztő az ilyenfajta torz fajzat. Mi lehet ezeknek a "belsöjükben" !?Bunkóné, Hunyhalmi ...se szeri-se száma ezeknek az "autodidaktáknak" a magyar közéletben ! Hugyós feri még mindig keresi a doktori dolgozatát ! Olyan állapotban, ahogy a minap is , hülyén vigyorogva lődörgött , aligha fogja megtalálni !!! Ez a bagázs kell Magyarország mintegy felének !!!??? Ez az elszomorító, emberek !!!
lofejazagyban
2022. február 17. 08:50
Petike, szerinted rendben van ez a Hajnal gyerek az arcoskkodásával, hazudozásával? oxfordi közgazdász?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!