Kilép az LMP-ből és független jelöltként indul Hajdu Mária, aki kifogásolta Hajnal Miklós indítását

2022. február 10. 09:09

A politikus közösségi oldalán jelentette be a hírt, miután az LMP felfüggesztette tagságát.

2022. február 10. 09:09
null

Amint arról korábban beszámoltunk, az LMP felfüggesztette Hajdu Máriának, a párt XII. kerületi képviselőjének a párttagságát. A képviselőnő a Facebook-oldalán kifogásolta, hogy a diplomabotrányba keveredett Hajnal Miklóst indítja az ellenzéki összefogás Hegyvidéken. 

A Momentum elnökségi tagja Közgazdászként hivatkozott magára, kiderült, hogy nincs is diplomája, már sajnálja a történteket. Bővebben is érdekel...

„Az elmúlt napok történései után úgy döntöttem, hogy 13 év után kilépek az LMP-ből, és képviselőjelöltként elindulok az országgyűlési választásokon. Hosszú út vezetett ide, nem kevés küzdelem” – írja közösségi oldalán Hajdú Mária. A 3. számú választókerületben induló politikus hozzátette: „Egy biztos: mára nem maradt hiteles politikai erő, mindkét oldalt kizárólag az önös érdekeik vezérlik, éppen ezért indulok független jelöltként”.

Fotó: Facebook

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csanaki
2022. február 10. 11:54
Így egy paraszthajszálnyival nőtt az esélye Fürjes Balázsnak, a Budát valóban szakértelemmel képviselő jelöltnek a XII. kerület megnyerésére. Mégis, a teljességgel inkompetens globalista ügynök Hajnal András maradt az esélyes.
Zod
2022. február 10. 11:21
A titkos számomra két perce kaptam egy SMS-t , hogy támogassam a Momentumos Orosz Anna jelöltségét "Szombaton kezdodik az ajanlasgyujtes! Irj ala Orosz Annanak, az ellenzek kozos jeloltjenek a kormanyvaltasert! Helyszinek itt: https://bit.ly/32UeAUe" Ez a titkos szám mellett, még azért is érdekes mert pécsi vagyok, a jóasszony meg Budán indul.
Búvár Kund
2022. február 10. 10:56
Remélem fürdőruhás képekkel fog kampányolni, és elvisz pár százalékot a moslékos jelölt elöl, mondjuk 10-et.. :-)
Gullwing
2022. február 10. 10:50
Most tünt fel ennek a zöld libának hogy a fajtája összeszarja az udvart, 13 év után.... Ez is muttja mekkora selejtek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!