Gulyás Gergely: Ujhelyi István levette a sárga csillagot, hogy meg tudja ölelni Gyöngyösi Mártont

2022. február 16. 15:31

„1944 óta nem fordult elő, hogy valaki fasisztákat képviseljen, 1989 óta pedig nem fordult elő, hogy valaki kommunistákat akarjon képviselni” – mondta a miniszter a Kormányinfón.

2022. február 16. 15:31
null

Amint arról korábban beszámoltunk, rendhagyó módon Varga Judit is részt vett a szerdai Kormányinfón. Az igazságügyi miniszter szerint a gyermekvédelmi törvény kapcsán kialakult vitában az Európai Bíróság is politikai szereplőként lépett elő. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter egyértelművé tette, hogy kiállnak a jogszabály mellett.

Gulyás Gergely ismételten Márki-Zay Péter kommunistázó-fasisztázó kijelentésére reagálva elmondta: 1944 óta nem fordult elő, hogy valaki fasisztákat képviseljen, 1989 óta pedig nem fordult elő, hogy valaki kommunistákat akarjon képviselni.

A miniszter azt is mondta:

Márki-Zay Péter kijelentése ellenére továbbra is mögötte vannak az ellenzéki pártok, a menthetetlent próbálják menteni.

Gulyás Gergely felidézte: olyan koalíció áll Márki-Zay Péter mögött, amelyben van olyan is, akinek korábbi megnyilvánulása miatt a kormánypártok még együtt tiltakoztak Bajnai Gordonnal és Mesterházy Attilával. Arra is emlékeztetett, hogy a jobbikos Gyöngyösi Márton zsidólistázós kijelentése miatt tiltakozásként

a szocialista Ujhelyi István sárga csillagot ragasztott magára, „most levette, hogy meg tudja ölelni”

– tette hozzá Gulyás Gergely.

Fotó: MTI/Kovács Attila

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2022. február 17. 18:09
Megvan a kis magyarországi Hitler-Sztálin Paktum.
pemete jakab
2022. február 16. 21:46
Az MSZMP a Fideszben él tovább.
figyelő4322
2022. február 16. 21:40
Nem értem, miért is visel sárga csillagot valaki manapság Magyarországon? Ha azzal akar dicsekedni az Újhüle, hogy zsidó származású, ez eléggé ostoba módszer. Hiszen akit ez érdekel, az amúgy is tudja ezt róla. Ezzel csak azt éri el, hogy sokakban az merülhet fel, hogy minden zsidó ilyen tökkelütött, mint az Újhüle? Ami persze nem igaz, de a hüle erre nem gondol, vagy szándékosan EZT akarja elhinteni olyan emberek agyában, akiket egyébként nem érdekel, hogy ki zsidó, vagy ki nem az?!
Berecskereki
2022. február 16. 20:07
,,Ujhelyi István levette a sárga csillagot,, és helyette a fejére feltette a csörgő sapkát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!