Visszaléptethetik a kegyeletsértő baloldali jelöltet

2022. február 14. 14:54

Gér Mihály vétlenül gázolt 2016-ban, majd Facebook-bejegyzésben panaszkodott arról, hogy a kocsija „csupa velő meg haj. Tök undi”.

2022. február 14. 14:54
null

Mint arról beszámoltunk, 2016. augusztus 26-án halálos kimenetelű közlekedési baleset történt a fővárosban az Oktogonnál. Egy személygépkocsi két gyalogost ütött el a Budapest VI., Andrássy út 50. szám előtti kijelölt gyalogátkelőhelyen. A baleset következtében az egyik gyalogos, egy 19 éves férfi a helyszínen életét vesztette. A másik gyalogost, egy 22 éves nőt a mentők kórházba szállították.

A Bennfentes szerkesztősége megtalálta Gér Mihály közösségi oldalon közzétett kommentárját a gázolásról.

– írta Gér, aki arra is panaszkodott, a kocsija „csupa velő meg haj és tök undi”. Bejegyzésében olvasható még, hogy „Na ki ölt ma embert”, illetve hogy „a csajt csak megnyomorítottam”. Arra a kérdésre pedig, hogy mi történt: úgy válaszolt, az áldozatok azt gondolták, erősebbek az Audijánál. Erről részletesebben itt olvashat.

Visszaléptethetik

A 24.hu értesülései szerint a nyilvánosságra került Facebook-bejegyzések miatt az is felmerült, hogy visszaléptetik a baloldal monori jelöltjét. Gér Mihály már összegyűjtötte az ajánlásait, de még nem adta le azokat a helyi választási bizottságnál, legalább is a valasztas.hu adatai szerint még csak a fideszes jelölt, Pogácsás Tibor van jelöltként bejelentve a Pest megyei 10. számú választókerületben.

Amennyiben az ellenzék Gér Mihály visszaléptetése és új jelölt indítása mellett dönt, akkor az új képviselőjelöltnek bő egy hete van a legalább 500 ajánlás megszerzésére, amit február 25-ig kellett leadnia.

„A kocsim is csupa velő, meg haj. Tök undi” – így kommentálta a baloldal jelöltje a halálos kimenetelű balesetet

„A sofőr feltehetően vétlen volt, de ahogyan az esetet a Facebookon kommentálta, az túl van minden együttérzésen” – írja a Bennfentes. Bővebben is érdekel...

Nyitókép: Gér Mihály Facebook-oldala

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
III. Öreg Banya
2022. február 14. 16:41
Ezt a türhő büdös gecit.... Hitvány lelki nyomorult.
Dicsértessék
2022. február 14. 16:30
A csávóka munkahelyei - óvoda - önkormányzati lap - műv. ház - no ném intezet, "kommunikációs tanácsadó" Melyik álláshelyén futotta egy Quattrora????
fraktoaster
2022. február 14. 16:04
Ezek tényleg ekkora taplo gyökerek? Nevetséges az egész ellenzéki hanyadék. De emellett szerencsére olyanok, mint a judeai öngyilkos elit alakulat.
csak szerényen
2022. február 14. 15:57
Nem fogják visszaléptetni, mert a baloldalon semminek nincs következménye, csak ha zsidóztál valamikor. Bár ma már Zuschlágot se csuknák le, mert megvédenék az elvtársak! Hiszen ott vannak a listázós Jobbikosok, most ölelgetik egymást és lapogatják egymás hátát, hogy milyen fasza gyerekek is ők!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!