„A kocsim is csupa velő, meg haj. Tök undi” – így kommentálta a baloldal jelöltje a halálos kimenetelű balesetet

2022. február 14. 14:49

„A sofőr feltehetően vétlen volt, de ahogyan az esetet a Facebookon kommentálta, az túl van minden együttérzésen” – írja a Bennfentes.

2022. február 14. 14:49
null

Mint arról még 2016-ban a Police.hu is beszámolt, 2016. augusztus 26-án halálos kimenetelű közlekedési baleset történt a fővárosban az Oktogonnál. Egy személygépkocsi két gyalogost ütött el a Budapest VI., Andrássy út 50. szám előtti kijelölt gyalogátkelőhelyen.

A baleset következtében az egyik gyalogos, egy 19 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik gyalogost, egy 22 éves nőt a mentők kórházba szállították.

A Bennfentes rábukkant a balesetben vétlen sofőrre

Az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon megosztott bejegyzése alapján a Bennfentes szerkesztősége rábukkant a balesetben érintett gépjármű vezetőjére.

írja felfedezése kapcsán a Bennfentes.

Karácsony pártját is megkérdeztük

A Bennfentes írása kapcsán megerősítésért és bővebb információkért fordultunk Karácsony Gergely pártjához, amint választ kapunk, frissítjük cikkünket.

„Ráadásul kocsim is csupa velő, meg haj. Tök undi”

A Bennfentes hétfői cikkében publikált bejegyzéseket Karácsony Gergely, Márki-Zay Péter és a baloldali ellenzék jelöltje, Gér Mihály (aki a baloldali ellenzék 2022-es jelöltje lesz Pest 10-es, egyéni választókerületében) tette közzé. Köztük azt is, melyben

Gér Mihály bejegyzéseit az alábbiakban tekintheti meg:

Fotó: Bennfentes
Fotó: Bennfentes

***

Fotó: Bennfentes
Fotó: Bennfentes

***

Fotó: Bennfentes
Fotó: Bennfentes

 

Nyitókép: Facebook 

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jooee
2022. február 15. 20:05
Csak úgy nyilatkozott, mint egy igaz ballibsi.
Dezsőke
2022. február 15. 10:07
Mindenféle baloldali párttagságáról, feladatáról AZONNAL MONDASSÁK LE!!!
zrx8
2022. február 15. 09:26
Érdemes volna megvakargatni, hogyan mentették fel ezt a libsi lárvát. Ötvennel haladva az Andrássy-n, még ha zölded is van, nem okozol ilyen mértékű sérüléseket az eléd rohanóknak.
Squalline
2022. február 14. 19:14
Nem tudom meddig hagyjak fenn, de ez a faszi a pilisi gyermekotthonban pszichologus volt. Oneletrajz. https://elovalasztas2021.hu/wp-content/uploads/2021/08/germihaly-pest10-cv.pdf Hat vazze, erre mar nincsenek szavak. Gyerekek kozeleben egy ilyen figura? Egyebkent csupa olyan allasa volt, ami aztan predesztinal audival valo veretesre. Olyan allasokban, amiket leir, nem tellik ilyen audira ennyi idosen. Valamelyik komcsi partkader eleresztett kozepes kepessegu gyereke / rokona lehet, nem keves, szemelyisegzavarba fordulo megfelelesi es nagyzolasi kenyszerrel. Tipikus vicc szakokat vegzett, mignem a pszichologiat vegul kinyokogte magabol. Nem tul jol fizeto allasokban tengodott a pesti agglomeracioban, ahova benyomhattak a maradek szoci kapcsolatok alapjan, hogy a TB-t valaki fizesse utana. Szerintem be se jart dolgozni. Egy ehes kis bolsevik pszichopata palanta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!