Megvan, ki indul a kegyeletsértő baloldali jelölt, Gér Mihály helyett

2022. február 17. 08:44

Karácsony Gergely állatvédelmi témákban illetékes megbízottja „ugrott be”.

2022. február 17. 08:44
null

Mint arról beszámoltunk, 2016. augusztus 26-án halálos kimenetelű közlekedési baleset történt a fővárosban az Oktogonnál. Egy személygépkocsi két gyalogost ütött el a Budapest VI., Andrássy út 50. szám előtti kijelölt gyalogátkelőhelyen. A baleset következtében az egyik gyalogos, egy 19 éves férfi a helyszínen életét vesztette. A másik gyalogost, egy 22 éves nőt a mentők kórházba szállították.

A Bennfentes szerkesztősége megtalálta Gér Mihály közösségi oldalon közzétett kommentárját a gázolásról.

Részegen ne rohanjatok elém a piroson lécci”

– írta Gér, aki arra is panaszkodott, a kocsija „csupa velő meg haj. Tök undi”. Bejegyzésében olvasható még, hogy „Na ki ölt ma embert”, illetve hogy „a csajt csak megnyomorítottam”. Arra a kérdésre pedig, hogy mi történt úgy válaszolt, az áldozatok azt gondolták, erősebbek az Audijánál. Részletesebben ide kattintva olvashat az ügyről.

Gér Mihály hétfő délután hivatalos közösségi oldalán osztott meg egy közleményt, amelyben bejelentette: visszalép.

Az Egységben Magyarországért pártelnöki értekezlete egyhangúlag támogatta Szabó Rebeka indulását a Pest megyei 10-es választókerület jelöltjeként az április 3-i országgyűlési választáson – írta közleményében a Párbeszéd.

Az ökológus végzettségű Szabó Rebeka alapító tagja a Párbeszédnek; 2010 és 2014 között országgyűlési képviselőként – a Mezőgazdasági bizottság tagjaként – meghatározó tagja volt a parlamentnek. Ellenzéki képviselőként egyik legfontosabb tevékenysége az állami földbérlet pályázatok körüli visszaélések felderítése és számonkérése volt. Nyolc éve Zugló alpolgármestere, 2020 szeptemberétől – társadalmi munkában – Karácsony Gergely főpolgármester állatvédelmi témákban illetékes megbízottjaként is tevékenykedik – áll a közleményben.

„Egyetlen másodpercig sem volt kérdés számomra, hogy vállalom a feladatot. Az ország érdeke, hogy leváltsuk az aljas, korrupt Orbán-rezsimet, és ha ehhez az kell, hogy a Pest megyei 10-es választókerületben nézzek szembe a hatalom emberével, akkor ezt fogom tenni” – mondta Szabó Rebeka.

Nyitókép: Gér Mihály Facebook-oldala

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2022. február 17. 12:25
szalma széna lapát ásó sarló gereblye disznótrágya stb
Onurisz
2022. február 17. 12:21
Aljas, korrupt. Náluk ez a szeretet kifejezése. Jön a szeretetkormányzás.
Berecskereki
2022. február 17. 10:37
Jó lesz a méhlegelők kormánybiztosának.
Gullwing
2022. február 17. 10:27
Egyik szar másik fos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!