Dúró Dóra: Elég a covid-diktatúrából!

2022. február 14. 11:20

Villám flashmobbal tiltakozott Franciaország budapesti nagykövetsége előtt a Mi Hazánk.

2022. február 14. 11:20
null

„Emmanuel Macron francia kormányfő, a Momentum keresztapja betiltotta a francia nép tiltakozását, amelyen a kanadai tüntetőkkel való szolidaritásukat fejezték volna ki, illetve a covid-diktatúra végét követelték volna” – írja az MTI-nek eljuttatott közleményében Dúró Dóra.

A képviselő kiemelte, hogy „a Mi Hazánk éppen ezért villám flashmobbal tiltakozott Franciaország budapesti nagykövetsége előtt a szabadságjogok korlátozása és a lezárások ellen”.  Ezen felül hangsúlyozta, hogy „a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely minden járványügyi korlátozást megszüntetne”.

Dúró nehezményezi, hogy szerinte „nem az dolgozhat az állami szférában, aki jól végzi a munkáját, hanem aki oltott. Még az iskolákból is hazaküldik az oltatlan, de egészséges gyerekeket, ha bárki covidos lesz az osztályban. Rengeteg szórakozási lehetőség, rendezvényeken való részvétel csak az oltottaknak jár.”

Végül nyomatékosítja, hogy a Mi Hazánk egyetlen pártként vallja, hogy „az összes járványügyi korlátozást meg kell szüntetni, elég a covid-diktatúrából!”

(MTI-OS)

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2022. február 16. 10:50
Fogalmam sincs emberek hogy ellenezhetik a szabad döntésen alapuló oltásfelvételt. Se a maszk használat, se a nagyarányú oltatás, se a lezárások nem állították meg sehol a pandémiát, de ezen korlátozások többségére 2 év alatt még csak nem is sikerült egyetlen statisztikát sem gyártani, hogy bármennyire is működtek volna. Akkor meg mi a tököm alapja van a korlátozásoknak?! Csak mert a korlátozások hatástalanságáról már van átfogó tanulmány: https://sites.krieger.jhu.edu/iae/files/2022/01/A-Literature-Review-and-Meta-Analysis-of-the-Effects-of-Lockdowns-on-COVID-19-Mortality.pdf "They were separated into three groups: lockdown stringency index studies, shelter-in-placeorder (SIPO) studies, and specific NPI studies. An analysis of each of these three groups support the conclusion that lockdowns have had little to no effect on COVID-19 mortality. More specifically, stringency index studies find that lockdowns in Europe and the United States only reduced COVID-19 mortality by 0.2% on average. SIPOs were also ineffective, only reducing COVID-19 mortality by 2.9% on average. Specific NPI studies also find no broad-based evidence of noticeable effects on COVID-19 mortality. " És akkor jönnek itt a kommentek szupertájékozott JóskaPista69-szerű nick-ekről, hogy "buta liba" Annyi itt az agyament Orbánista troll, hogy szinte szégyellem, hogy szavazókorúvá válásom óta folyamatosan ugyanarra a pártra szavaztam ezekkel.
Benedek Zsolt
2022. február 15. 06:01
Dórika! Nagyrészt igazat beszélsz, dehát: BEOLTATTAD MAGAD. VISZONT: ARRA KÉRLEK, HOGY VEDD RÁ A FÉRJEDET, HOGY A BAJTÁRSAIVAL NE KITŐRÉSI TÚRÁRA MENJEN, HANEM MÁRIA-TÚRÁRA MENJETEK A GYEREKEKKEL: https://istenanya.hu/termek/maria-kegyhelyek-a-karpat-medenceben-terkep/
hidegfehérmintaled
2022. február 14. 21:49
Viszonylag régen figyelem Túró Torta "munkásságát", de a könyvdarálása után azt hittem, hogy több esze van :( Ja, nekünk meg a covidból.
mokány
2022. február 14. 20:15
Dórika is várja Big Bráner ( Nagy Tesó ) , lakájainak hatalomra kerülését .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!