Védett Társadalom Alapítvány: Hozzák nyilvánosságra a gyermekvédelmi törvénnyel szembeni állásfoglalást aláírók nevét!

2022. február 01. 22:10

A Védett Társadalom Alapítvány közleményben reagált a Pszichiátriai Társaságot és a Magyar Pszichológiai Társaságot állásfoglalására.

2022. február 01. 22:10
null

A Védett Társadalom Alapítvány közleményben reagált a Pszichiátriai Társaság és a Magyar Pszichológiai Társaság állásfoglalására. A közleményben kifejtették, hogy úgy adott ki a két társaság egy állásfoglalást, hogy 

az erről való egyeztetésből kihagyták a tagság és a vezetőség jelentős részét”.

A Védett Társadalom Alapítvány „felháborítónak és aggasztónak tartja, hogy – Nyugat-Európához hasonlóan – Magyarországon is gyakorlattá vált, hogy különböző szakmai szervezetekben egy marxista ihletettségű, LMBTQ-ideológiát erőltető kisebbség rákényszeríti az akaratát a normalitáspárti többségre. Mindez ráadásul az ilyen szervezetek társadalmi felelőssége okán nem csupán etikailag, de jogilag is fokozottan aggályos”.

Felszólították a Magyar Pszichiátriai Társaságot és a Magyar Pszichológiai Társaságot

A Védett Társadalom Alapítvány felszólította a két társaságot, hogy 

hozzák nyilvánosságra azoknak a tagoknak a neveit, akik aláírták az Állásfoglalást, továbbá tegyék nyilvánossá, hogy az milyen belső döntéshozatal eredményeképpen született!”

Valamint, hogy „releváns, tudományos tanulmányokkal támasszanak alá és hivatkozzanak le minden olyan, a szexuális identitást és orientációt érintő állítást, amely az Állásfoglalásukban 2022. január 21-én megjelent”.

Kapcsolódó

Feminista közgazdász: A melegeket és leszbikusokat kiszolgáltatják a transzlobbinak
Számos homályos és önellentmondó állítást tesz, és állításait nem támasztja alá a Magyar Pszichiátriai és a Magyar Pszichológiai Társaság gyermekvédelmi törvénnyel és LMBTQ-kérdéskörrel kapcsolatos közleménye – mondja a Mandinernek Betlen Anna feminista közgazdász, aki szerint az LMBTQ-mozgalom korántsem egységes, a világtendenciák pedig aggasztóak. Szilvay Gergely interjúja. Bővebben is érdekel...

Számos homályos és önellentmondó állítást tesz, és állításait nem támasztja alá a Magyar Pszichiátriai és a Magyar Pszichológiai Társaság gyermekvédelmi törvénnyel és LMBTQ-kérdéskörrel kapcsolatos közleménye – mondja a Mandinernek Betlen Anna feminista közgazdász, aki szerint az LMBTQ-mozgalom korántsem egységes, a világtendenciák pedig aggasztóak. Szilvay Gergely interjúja.

 Nyitókép: A nyitókép illusztráció. Mandiner/Trenka Attila

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2022. február 02. 15:29
"hozzák nyilvánosságra azoknak a tagoknak a neveit, akik aláírták az Állásfoglalást" A nyílt társadalmat szorgalmazóknak ez nem lehet probléma." dehogynem, ilyenkor szaladnak Brüsszelbe...brühühüüüü vegzálnak minket...
Ízisz
2022. február 02. 10:29
Nem tetszik az Igazság??? Így jártatok!!! :-)))))))) Ezeket a neveket mindenki tudhatja... Nem titok!!! Amit viszont a nevek mellé írtál smart88, a saját gyűlöleted kivetítése, a pozitív érzelmű emberek iránt!!!
mokány
2022. február 02. 09:35
Kloáka Maxima .
Gyzoltan
2022. február 02. 06:53
Az a liberális tudati terror, mely elvonta a társadalmak önvédelmi jogát, képességét is, mely szabadon garázdálkodhat az emberiség ellen, az ne csodálkozzék és ítélkezzék , ha a "Breivik" eset megismétlődik, esetleg egyre sűrűbben.., míg társadalmi jelenséggé nem válik, trenddé, divattá, netalán össz-társadalmi pogrommá?! Ez lenne a "liberális" cél, a teljes zavar, a káosz? -a látszat ezt mutatja!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!