Már közel 50 milliót költött Facebook-hirdetésekre Márki-Zay, csakhogy vagyonnyilatkozata alapján nem világos, miből

2022. február 01. 09:06

Kampánybüdzséjének megtekintéséhez pedig jelenleg jelszót kér a weboldala.

2022. február 01. 09:06
null

Cikkünk írásáig már közel 50 millió forintot tapsolt el közösségi oldalával kapcsolatos hirdetésekre Márki-Zay Péter – derül ki a Facebook hirdetéstárából (lenti kép). A baloldal miniszterelnök-jelöltjének költéseit elemezve felmerül a kérdés, hogy miből finanszírozta közösségi médiás kampányát. A hétfőn leadott

vagyonnyilatkozata szerint ugyanis Márki-Zaynak nem futja arra, hogy 50 milliót költsön a Facebookon.

A politikus ennek ellenére cikkünk írásig már 49 945 769 forintot (csak az elmúlt hét napban közel 10 millió forintot) hirdetett el Facebook hirdetéstára szerint.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Ha meg akarod nézni Márki-Zay kampányelszámolását, jelszót kér az oldal

Márki-Zay Péter 2020–2021. novemberi kampányelszámolását azonban cikkünk írásakor még nem lehet még megtekinteni a weboldalán. Amikor rákattint az érdeklődő a „2020–2021. november” (avagy az előválasztási kampányt magába foglaló időszak) linkjére a „Kampányelszámolások” menüpontban, ez a kép fogadja:

Márki-Zay Péter kampányelszámolását ezen a linken tudja nem megtekinteni.

Kapcsolódó

Korábban Márki-Zay Péter kamerák előtt beszélt arról, hogy borítékban kapja a kampánypénzt:

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Roppongi2010
2022. február 02. 10:53
Kedves Mandiner! Kit kellene megkérdezni a MÁSIK oldalon ugyanebben a témában...? Ha egyenlők a feltételek és a becsületességre való törekvés akkor bármit lehet még kérdezni is. A Mandiner egy szennylap, ha gondolja jó pár esetben tudom bizonyitani, hogy valótlant állitott. Az indexel is vannak már fenntartásain nekem is. Egyébként talán nem haszontalan Önnek is idemásolom kivonatosan a Wikipédiából az illiberálís fogalom értelmezését, ebből azért kiderül, hogy a regnáló hatalom által e fogalmat több esetben hangsúlyozottan is kiemelve, mennyire nem egyenlőek a feltételek; Az illiberális demokráciának több értelmezése is létezik. Eredeti meghatározása szerint egy olyan kormányzati rendszer, melyben ugyan szabad választásokat tartanak, de a polgári szabadságjogok hiányosságai miatt a nép hatalma korlátozott. Ennek egyik oka lehet, hogy a demokratikus működést ("fékek és ellensúlyok rendszerét", a hatalmi ágak szétválasztását) garantáló alkotmányt az adott ország kormánya figyelmen kívül hagyja, vagy ha a szabadságjogok alkotmányos keretei eleve hiányoznak. Az illiberális demokráciák kormányai felhatalmazva érzik magukat bármilyen intézkedésre, mindaddig amíg országukban rendszeres választásokat tartanak. Az illiberális demokráciák sajátos jellemzője, hogy a választásokon nem biztosítottak az egyenlő versenyfeltételek, hiszen valamennyi hivatalos szerv mellett a televízió és rádióadók jelentős része állami felügyelet alatt áll és a regnáló kormányt támogatja. Az illiberális demokráciák széles spektruma létezik, a közel liberális demokráciáktól a diktatúrákig." El lehet gondolkodni rajta, de talán már Ön is volt olyan helyzetben, hogy kapott olyan provokativ kérdést, kérdéseket vagy ha nem is azok voltak, de Ön annak minősitette őket, és így elszakadt a cérna és mondta, amit gondolt. MZP az utóbbi idöben annyi nemtelen támadást kapott, közpénzen finanszirozott hazugság gyárakból, hogy kész csoda, hogy így birja. A regnáló hatalom kommunikációjában egy idétlen, buta embernek állitják be, igy nem is értem mi lehet egy OV-nak kockázat abban, hogy kialljon vele egy vitára. Egyébként a feltett kérdésre a cikk szerint válaszoltak. Raskó úr sem arról írt szerintem, hogy nem lehet kérdezni, sőt...
Roppongi2010
2022. február 02. 10:51
Azért elég vastag bőr lehet a mandineresek arcán. Saját gazdájuk 100 milliárdokat költ el kampányra, amely pénz döntő hányada adófizetőktől beszedett közpénz, s még nem beszéltünk olyan fidesz közeli hátsófél-nyalókról, mint Rákay Fülöp, akik számolatlanul költik kampányra a ki tudja honnét lopott pénzt. A Mandiner már csak ilyen, udvari bohóc.
Farkas Piroska
2022. február 02. 10:08
Mikroadományok. Mikroadományok!!!
triumphator
2022. február 01. 17:04
Itt van Maki válasza... https://index.hu/belfold/2022/02/01/nem-tudni-honnan-veszi-a-penzt-marki-zay-a-facebookos-hiredeteseire/ Van az a pillanat, amikor nem kell orvosi végzettség megállapítani a debilitást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!