Márki-Zay: A rasszizmus hagyománytisztelet (videó)

2022. február 20. 14:02

A baloldal miniszterelnök-jelöltje sosem gondolta volna, hogy az amerikaiak megválasztanak egy fekete elnököt. És hogy miért? Mert annyira „hagyománytisztelők”.

2022. február 20. 14:02
null

Márki-Zay Péter még tavaly áprilisban a Partizánban, Gulyás Mártonnál járt. A műsor 7. percében Gulyás Márton Márki-Zayt korai politikai ambícióiról kérdezgette, ekkor Márki-Zay szóba hozta Barack Obamát. A baloldali miniszterelnök-jelölt elmondta, hogy

 

Rendkívül büszke voltam arra, hogy egy fekete elnöke lett Amerikának. Én meg voltam győződve addig, hogy soha az én életemben nem lesz ilyen. Hogy az amerikaiak vannak annyira, nem tudom, hagyománytisztelők talán, hogy egy nagyon szép szót mondjak, hogy ők nem fognak egy feketére szavazni – mondta Márki-Zay.

A rasszizmus az hagyománytisztelet lenne? – kérdezett vissza a baloldali aktivista-műsorvezető, Gulyás Márton.

Nyilván nem akartam ezt a szót mondani – felelte Márki-Zay Péter nevetve.

***

Nyitókép: YouTube 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2022. február 20. 17:11
Magyarország 82%-a vidéken él. -:)))) Vidéki Tesóim, hajrá! Rajtatok múlik hazánk jó sorsa! Hajrá Fidesz!
tevevanegypupu
2022. február 20. 16:52
MZnel.a.problema,hogy.képtelen.felfogni,politikuskent.beszél.Ami.esetleg.elmegy.egy baráti.társaságban,ahova.járni.szokott,azt.leendo.miniszterelnokkent.nem.mondhatja.
zakar zoltán béla
2022. február 20. 16:38
A hülyeség vallás?
Osztap Bender
2022. február 20. 16:31
Márki-Zay: A rasszizmus hagyománytisztelet (videó) No ugye! A magyar emberek pedig igencsak hagyománytisztelőek, a kezdetektől fogva, (hogy szépen mondjam) nem kedvelik és nem tisztelik különösebben a zsidókat! Viszont ez nincs is előríva sem az Aranybullában, sem az Alkotmányban (már amikor volt), sem az Alaptörvényben. Akkor pedig mire ez a nagy ajvék és a sófárok rekedtre fújása? Ahhoz, hogy új "hagyomány" alakuljon ki a magyarság körében, igen nagy változásoknak kell bekövetkezni az érintettek viselkedésében, kapcsolattartásában, a más fajú és vallású emberekhez való viszonyában. Én már ismerek olyat, akik elgondolkozott ezeken és hajlik a változásra. Sajnos még nem írhattam a mondatot többes számban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!