Karácsony bejelentette: ukrán színekbe öltözik a Halászbástya

2022. február 24. 21:00

Előző nap a Városházán is kitették az ukrán zászlót.

2022. február 24. 21:00
null

Ahogy korábban hírt adtunk róla, az ellenzéki pártok a budapesti orosz nagyövetség elé szerveztek tüntetést. A demonstráción a főpolgármester is felszólalt. Beszédében elítélte az orosz agressziót és bejelentette, hogy a Városházára kihelyezett ukrán zászlón túl, ukrán nemzeti színekkel világítják meg a Halászbástyát is. „A tegnapi naptól valóban ott lóg az ukrán zászló a Városháza falán, – ahogy ott lógott a belorusz zászló is, amikor a belorusz barátainkért kellett kiállnunk – és holnaptól az ukrán lobogó színeivel világítjuk ki a Halászbástyát is” – jelentette be Karácsony Gergely.

Nyitókép: MTVA/MTI: Jászai Csaba

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2022. február 27. 15:45
MENNYIVEL SEGÍTI A FŐVÁROS A SZABOLCSI FALVAK ÉS VÁROSOK MENÜKÜLT SEGÉLYEZÉSÉT? MIKOR LESZ INGYENES A TÖMEGKÖZLEKEDÉS A HIVATALOSAN BEFOGADOTT UKRAJNAI MENEKÜLTEKNEK BUDAPESTEN? GELI, NE HEPAJOZZ. / HEPALYOZZ (SEGÍTS BANGÓNÉ), INKÁBB CSELEKDJ. A VILÁGÍTÁS MELLETT, MINTHA KUSSOLNÁL.
masikhozzaszolo
2022. február 25. 17:05
Szerintem ezt súgták, nem saját (kút)főből van. Valahol legyen azért világosság, ha már a fejedben nincs.
smarton84
2022. február 25. 17:02
Így van, együttes kiállásra van szükségünk az agresszor, szemben, főleg 3 orosz megszállás után!
MZperXXL
2022. február 25. 13:40
A fényfestés mellé javaslom, tegyenek ki plüssmacikat is, hadd remegjen meg az orosz katonák keze, amikor ezt megtudják...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!