Dokumentumok jelentek meg Hadházy Ákos nevelt gyermekével kapcsolatban

2022. február 04. 10:26

A gyermek vér szerinti apja arról beszél, hogy Hadházy bántalmazta a négy-ötéves fiút. A politikus tagad, szerinte az ügy vizsgálatát már lezárták a hatóságok.

2022. február 04. 10:26
null

Újabb dokumentumok láttak napvilágot Hadházy Ákos nevelt gyermekének 2005-ös fejsérülése kapcsán – számolt be csütörtöki cikkében a Bors.

Vitatott, hogyan keletkezett a gyermek fejsérülése

A portál felidézi: Hadházy Ákost korábban azzal vádolta nevelt fiának vér szerinti édesapja, hogy a politikus pofon vágta a gyermeket, aki egy bútornak ütközött és fejsérülést szenvedett, amelyet 3 öltéssel kezeltek az orvosi ellátás során.

A Bors által nyilvánosságra hozott dokumentumokból (lenti kép) kiderül: a gyermek vér szerinti édesapja jegyzőkönyvben közölte, „a gyermek elmondása szerint nevelőapja arcul vágta, és elvesztette az egyensúlyát, majd nekiesett egy bútornak és úgy vágta be a fejét”. Ugyanakkor az iratok rámutatnak, hogy a gyámhatóság megállapította: a gyermek veszélyeztetettsége a szülők között fennálló feszült viszony miatt áll fenn, ugyanakkor azt írják, hogy: „a nevelőapa részéről történő bántalmazás egyértelműen kizárható”.

A gyámügyi főtanácsos által aláírt egyik dokumentum úgy fogalmazott: „az édesapa által csatolt szakértői vélemény az általa elmondottakat nem tudta alátámasztani”, valamint kitér arra is: hogy a „gyermeket gondozó szülők (Hadházy Ákos és neje – a szerk.) az édesapa által elmondottakat nem ismerték el, azt rágalmazásnak és zaklatásnak tartják.”

Fotó: Bors
Fotó: Bors

A gyermek édesapja: a gyermekem szavának hiszek

A gyermek édesapja azonban továbbra is fenntartotta véleményét, miszerint gyermekét bántalmazták. Mint fogalmazott: „gyermekem szavának hiszek”. Az édesapa a hivatalos döntést, valamint a pszichológiai vizsgálat objektivitását is vitatta.

Az édesapa szerint a vizsgálat idején a gyermek édesanyja a helyi nevelési tanácsadóban dolgozott, tehát mind a gyámügyesekkel, mind a gyermekjóléti központtal munkakapcsolatban állt.

Az ügy kapcsán a gyermek édesapja még arra is kitért, hogy szerinte Hadházy ki akarta zárni őt a fia életéből. Mint fogalmazott: „Volt nejem és a jelenlegi férje folyamatosan azon fáradoznak, hogy a gyermekkel kapcsolatos jogaimat minimálisra korlátozzák [...]”

Hadházy: Ez nem igaz

Hadházy Ákos, nevelt gyermeke édesapjának vádjaival kapcsolatban aláhúzta, a gyámhatósági eljárás során nem marasztalták el őt, sőt, pszichológus is vizsgálta a gyermeket. Mint a Partizánnak adott egyik interjúja során a politikus fogalmazott:

volt egy édesapa részéről egy vád. Azt kivizsgálták több hónapon keresztül, s erről hadd ne beszéljek többet. Nem szeretnék, mert nyilván fáj és méltatlan.”

Hadházy Ákos Partizánnak adott nyilatkozatát a témában az alábbi videóban (5 perc 25 másodperctől kezdődően) tekintheti meg:

 

Nyitóképen: Hadházy Ákos a Partizán műsorában. Fotó: YouTube

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sagirdilsiz
2022. február 04. 14:52
Ákos akkor még nem tudta, hogyan kell nyom nélkül bántalmazni, mert a rokona, aki ebben a témában tanácsadó lehetett volna, éppen kanadai emmmmigrációban vót.
gyaloggos
2022. február 04. 13:03
LIBERÁKOS! IGEN-igen vastag vajjal a fejeden JÁRKÁLTÁL a tűző napon! CSAPNAK ÖSSZE a hullámok a fejed felett! SZÉL BERNADETT meg ne qssoljon, SZÓLALJON már meg éretted, elvégre harcostársak vagytok! Hm....?
manitowoc
2022. február 04. 12:07
További várható KESMA "dokumentumok" áprilisig: - Hadházy diplomát hamisított magának - Hadházy a Kisállatklinikán protekciós lovakat is kezelt - Hadházy repülőről füstbombát dobott a szomszéd bácsi házára - Hadházy sétarepülésre vitte a Gyurcsány lovát - Hadházy hamisította mind a 680 ezer aláírást - Hadházy (gruppen)szexvideó
files32
2022. február 04. 11:50
Az apja verte Orbánt mint a répát! + Videó! https://fuggetlennemzet.hu/reszletek.php?id=3002 Orbán összevert feleségét a kecskeméti kórházba szállítják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!