Őrület: Ronaldinho is beállt Gattyán György mögé (videó)

2022. február 12. 18:54

A brazil világklasszis szerint Gattyán György és Huszár Viktor világszerte sportvezetői példaképek, ezért támogatja őket a választáson, és erre kéri a választókat is.

2022. február 12. 18:54
null

„Változásra van szükség Magyarországon!” – ezzel az üzenettel támogatja a Megoldás Mozgalmat legfrissebb posztjában az aranylabdás világválogatott, brazil focilegenda, Ronaldinho Gaúcho. A világklasszis labdarúgó, arra kéri a választókat, hogy ajánlóívek aláírásával a Gattyán György által alapított Mozgalmat támogassák, olvasható a mozgalom Facebook-oldalán.

„Kedves barátaim, Gyuri és Viktor! Ti igazi példaképek vagytok világszerte, mint sportvezetők. Minket a sport szeretet jóbarátként összehozott.

Én most is veletek vagyok, és biztosítalak benneteket támogatásomról!

– mondta a brazil zseni.

 
Fotó: Facebook

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Saksafar
2022. február 14. 10:55
A brazil zseni egy kicsit erős. Mondjuk a focihoz ért, nagyon is, de mennyit foglalkozott a magyar politikai helyzettel? Ugye nem kell leírnom a választ erre a kérdésre?
scion
2022. február 14. 07:42
ugyan már ez a szemüveges majom bárki lehet
olajfa1
2022. február 13. 15:15
Suszter maradjon a kaptafánál, Ronaldinnyó meg a focilabdánál... /kap érte éppen elég jólcsengő aprópénzt/ Gattyánnak meg sikerült kp-ért eladni a az éves termelését?... és most nem tudja mit tegyen a sok milliárddal?.-..
Phm045
2022. február 13. 15:13
Na már csak ez a díszfasz hiányzott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!