Keresztes Ildikó: Én éltem diktatúrában, tudom, hogy milyen!

2022. február 28. 21:19

Az erdélyi származású énekesnő őszintén beszélt gyermekkori élményeiről.

2022. február 28. 21:19
null

Keresztes Ildikó erdélyi származású énekesnő Palik László YouTube-műsorában vendégeskedett. Elmesélte, hogy gimnáziumban tudatosult benne, hogy mit jelentett akkor határontúli magyarnak lenni. „Gyerekként nem éreztem ebből sok mindent, inkább gimnáziumban, amikor kezdett nehéz lenni az élethelyzet is.

Amikor már osztálytársaimat péppé verték a Securitatén, mert magyarkodtunk, magyar lemezeket hallgattunk.

Ezért viszonyulok nagyon furcsán, amikor diktatúráról van szó, mert én éltem diktatúrában, és tudom, hogy az milyen.”

Nyitókép: MTVA/Zih Zsolt

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. március 01. 17:51
Mi is 40 évig éltünk a komcsi diktatúra alatt, mi is tudjuk, ezért nem kérünk belőle!
Béna Géza
2022. március 01. 12:37
Nos nem kel beszarni, minden magyar legényre minimum száz ellenség jut úgyhogy van miből válogatni aki meg nem bírja a nyomást az álljon oláhnak ukránnak vagy tudom is én hogy minek. Hajrá Magyarok!!!!!!!!!!!!
o.92.06
2022. március 01. 10:10
ki az aki ezt diszlájkolta? értem, hogy sokan utálják a magyarokat magyar állampolgárként de ebben aztán semmilyen felbőszítő nem volt semmilyen oldal számára sem. csaucseszku diktatúrája tényleg meglehetősen kemény volt, vagy van aki azt visszasírja?
zakar zoltán béla
2022. március 01. 09:59
Kedves KERAtonhal! Te szilikon fejű, mit tudsz te arról a mocskos, aljas, rohaDéK világról: rákosibiszkuaprómünnichkádár...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!