Teherautókkal tervezte megbénítani Budapestet a szocialista Korózs Lajos

2022. február 21. 21:05

Azért akarta megbénítani egész Budapestet, hogy a „rohadt kapitalista” multik ne tudják kiszállítani az országból a Mercedeseket és az Audikat.

2022. február 21. 21:05
null

A szocialista politikus 2014-ben a gazdasági minisztérium felgyújtásával, 2018-ban pedig Budapest közlekedésének teljes megbénításával akart kormányt buktatni – írta meg a Magyar Hírlap. A szerkesztőségükhöz valakik eljuttattak egy hangfelvételt, amely alapján „teherautókkal tervezte megbénítani egész Budapestet a szocialista Korózs Lajos 2018-ban, hogy a »rohadt kapitalista« multik ne tudják kiszállítani az országból a Mercedeseket és az Audikat”.

„Ötven kamion! Ötven kamion! A teherautó-sofőrök vannak a legjobban megszívatva. Drága barátaim! Ha a Mercedes gyárban és az Audi gyárban egy hónapra leállnak a fuvarok, és nincs kiszállítás,

pontosan fogja tudni a rohadt kapitalista, mekkora kára származott abból, hogy nem tudja elvinni az Audit Dél-Amerikába”

– magyarázza Korózs Lajos, az Országgyűlés népjóléti bizottságának szocialista elnöke egy, a Magyar Hírlaphoz eljuttatott hangfelvételen, amelyet 2018. december 14-én Siófokon egy lakossági fórumon rögzítettek.

Korózs így folytatta: „Mert nem lesz kiszállítás. És még szerzünk hozzá három teherautót, és azok az Alagútban éppen lerobbannak, meg a másik három teherautó, amelyek az Oktogonnál robbannak le, meg még három a Margit híd előtt, és egész Budapest megáll. Nem kell több! Három! Minden ilyen csomópontra három teherautó kell. És majd jöjjön a lopókocsival meg a daruskocsival és vigye el! Hova? Akkor már áll az egész város.

Ha innen az Audi egy egész hónapon keresztül nem tud egyetlen autót sem kiszállítani az országból, akkor elgondolkodhatnak a német kapitalisták.

Csakhogy ezek a mocskok (itt a kormányra utal Korózs – a szerk.) eladták a magyar munkásoknak a lelkét is. Háromezermilliót adtak a kapitalisták zsebébe Orbánék. Ennyi pénzt nyomtak a nagytőkének, a multiknak. Ennyi pénzt nyomtak ők. Az tíz százalék, azt gondoljátok, hogy a németek nem olyan korruptak, mint bárki más!?” – fejezi be a monológjában mindent összehordó Korózs.

Mire gondolt a költő Korózs?

A tíz százalékkal valószínűleg arra gondolt, hogy a multik szerinte ennyit biztosan visszaosztottak az őket a munkahelyteremtésben támogató kormánynak. Arra nem kaptuk választ a beszédből, hogy a háromezermillió az micsoda pontosan, forint vagy euró. Forintnak kevés, eurónak kicsit soknak tűnik.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zozi
2022. február 22. 19:08
Egyszerűen hülye. Csak a privatizációhoz értenek. Ott általában igaz 50% volt a részesedés zsebbe.
balbako_
2022. február 22. 07:04
És persze Kórozs elvtárs rettenthetetlen "demokrata". (Csak a fiatalok kedvéért érdemes Kun Miklós professzor úr műsorát a Rejtélyes XX. századot nézni. Ott filmhíradón láthattuk, hogy a hű kutyatekintetű Rákosiéknak egy szovjet nacsalnyik elmagyarázza, hogy Szovjetunió hozza Magyarországra az eddig itt ismeretlen demokráciát! )
Most80
2022. február 22. 06:54
Korózst csak túltengő intelligenciája akadályozta meg nagyívű tervei kivitelezésében.
luxusbatar
2022. február 22. 06:44
Kórózs b+! Egszerűen nincsenek szavak, hogy egy ilyen ember még mindig ellavíroz a politikában! Hogy a képedről nem sül le a bőr! Nem veszed észre, hogy az olyanok miatt mint te, van még Orbán mindig hatalmon?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!