Meghalt két biztonsági őr egy aláírásgyűjtő sátorban a Deák téren

2022. február 16. 09:28

A rendőrség jelenleg helyszínel.

2022. február 16. 09:28
null

Szén-monoxid-mérgezés miatt halhatott meg két ember az V. kerületi Deák téren egy aláírásgyűjtő sátorban – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

A két fiatal biztonsági őr halálát szén-monoxid-mérgezés okozhatta;

holttestüket szerda reggel találták meg a sátorban – írták. A Budapesti Rendőr-főkapitányság jelenleg helyszíni szemlét tart, a körülményeket szakértők bevonásával vizsgálják – közölték.

A 444 információi szerint a Gattyán György-féle Megoldás Mozgalom aláírásgyűjtő sátrában történt az a tragédia. A biztonsági őrök a párt alkalmazottai voltak.

(MTI)

Nyitókép: Pixabay

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2022. február 17. 09:41
Itt nyugszik két áldozat Kik gazdája Gattyán Aki nem keresett eleget A letolt gattyán.
Krupp Skya
2022. február 17. 09:37
Két halott, sokára fogja utolérni A próka Anti bácsit.
A Tengerész
2022. február 17. 07:12
Mondjuk ennek a tragédiának semmi köze a Gattyánhoz. Amihez köze van az a sajnálatos tény, hogy utoljára az iskolai oktatás minősége, szóval EGYÁLTALÁN az álampolgárok fejében felhalmozódó tudás, a kultúra, tetszik-nem tetszik Kádár alatt volt szempont. Jelenleg a korlátlanul hülyíthető szavazógépképzés, a plebs elbutítása folyik az iskolai kötelező tananyag elsilányosításával és a pedagógusok folyamatos elnyomorításával. Meghalt két, igénytelenül edukált fiatal, akinek az iskolai végzettsége biztonsági őr szintre tette őket alkalmassá, akiknek az iskolában nem volt követelmény fizikát tanulni, megtanítani, hogy az égésnek mi a három feltétele, ezért fogalmuk se volt róla, hogy a Siesta gázkályha szénmonoxiddá fogja elégetni a PB gázt és az éltető oxigént a sátorból, ahol aludtak, ami a legbiztosabb halál, mert miközben az oxigén fogy úgy lanyhul az agyműködés, azaz a figyelem, mialatt a gyilkos szénmonoxid koncentráció folyamatosan nő. ÍGY függenek össze a dolgok.
Feltuki és Gogylász
2022. február 16. 14:43
Ezmá meg mijen????? Szabad égalatt levő nyitott sátorban szénmonokxid mérgezés????? NORMÁLISAK VAGYTOK????????????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!