Munkához láttak a magyar karitatív szervezetek is

2022. február 27. 17:43

A Magyar Máltai Szeretetszolgálatnál járt a kormányszóvivő.

2022. február 27. 17:43
null

„Magyarországra az Ukrajnából menekülők mindenképp számíthatnak, itt barátok és segítség várja őket” – jelentette ki Szentkirályi Alexandra a Facebookon közzétett videóban. A kormányszóvivő a Magyar Máltai Szeretetszolgálat raktárában járt, ahol megmutatta, hogyan készítik elő a szükséges adományokat és eszközöket.

„Magyarország mindenkinek segít, aki a háború miatt nehéz helyzetbe került. Az összefogás első perctől megvolt, a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács tagjaként a legnagyobb magyar karitatív szervezetek is munkához látottak” – írta a kormányszóvivő.

Nyitókép: Facebook

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
certus
2022. február 27. 20:31
Magyar Református Szeretetszolgálat: 1358-as adományvonal tárcsázásával hívásonként 500 forinttal lehet hozzájárulni a humanitárius munkához, de az interneten is van lehetőség adakozni." https://reformatus.hu/vilagban/hirek/segitseget-nyujt-a-reformatus-egyhaz-az-ukrajnai-valsagban/
Walhalla
2022. február 27. 18:27
Én biztos vagyok abban, hogy a több milliárd adófizetői pénzt pofán vágó szakállas bibsi bácsi is segít a menekülteken.
JMoflicheque
2022. február 27. 18:22
Megkezdjük az atomháború elleni küzdelmet egy guriga leokoplaszttal. Még szerencse, hogy az usa demokrácia bajnokai még nem jelentek meg a színpadon....
Falfirka
2022. február 27. 18:18
a kibaszott kurva anyját a rothadó moslékosoknak! miért nem látok egy politikust sem az igazi menekültek között???????????????? anno a keletinél mind ott pöffeszkedett a muszlim gyilkosok között!!!!!!! ngo-k hol vagytok a rohadék kibaszott anyátokat????????????????? választások után az összes ngo-t ki kell tiltani az országból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!