Itt nézheti meg Tucker Carlson filmjét Soros és a magyar kormány küzdelméről

2022. január 27. 08:07

A dokumentumfilmben Orbán Viktor is megszólal.

2022. január 27. 08:07
null

Angolul már megtekinthető (lentebb) az amerikai sztárműsorvezető, Tucker Carlson a magyar kormány és a Soros-szervezetek konfliktusáról szóló dokumentumfilmje. A film Soros-hálózat migrációs és LMBTQ-propagandájának módszereit mutatja be, melynek során az amerikai Fox News sztár-műsorvezetője mások mellett Orbán Viktorral, Rod Dreherrel és Novák Katalinnal beszélget arról, hogy a tőzsdespekuláns miért tart a jelenlegi magyar kormány által képviselt nemzeti értékektől.

Carlson: Magyarország visszatámadott Sorosnak

A sztár-műsorvezető szerint Magyarország visszatámadott Sorosnak, amikor annak civil szervezetei az országra rontottak. Carlson dokumentumfilmjében a magyarokat büszke emberekként jellemzi. A műsorvezető a magyar miniszterelnök bemutatására is kitér. 

A film Orbán Viktort komoly politikusként mutatja be, akinek fontos szerepe volt abban, hogy az oroszok kivonultak 1989-ben az országból.

A határkerítésről

A filmben komoly szerep jut az ország déli határán álló kerítésnek is. Carlson rámutat, Magyarország még csak nem is a régió leggazdagabb országa, mégis sikerült viszonylag gyorsan felhúznunk egy határkerítést a déli határra. A műsorvezető szerint Magyarországot megbüntették az illegális határátlépők kizárásáért, Orbán Viktor viszont állja a sarat az Európai Unióval szemben.

A filmben Novák Katalin köztársaságielnök-jelölt is megszólal. Emlékeztet, Magyarországon a népességcsökkenést nem gyerekek importálásával, hanem a magyar családok támogatásával szeretné megállítani.

Rod Dreher: Magyarország nem akarja elpusztítani önmagát

Rod Dreher, író, publicista a filmben Tucker Carlson kérdésére válaszolva úgy fogalmaz:

Magyarország komoly és modern ország, amely törődik saját állampolgáraival.”

Hozzáteszi: „Soros György itt, Magyarországon egy jól ismert név és márka. Magyarország nem akarja elpusztítani önmagát. Globalizmus, liberalizmus, nyitott határok. Soros az az ember, aki mindezt képviseli.”

Orbán Viktor: Sorosnak „ez a fő vadászterülete”

Carlson a filmben kitért a 2022-es országgyűlési választásra is, amit Orbán és Soros, valamint a nacionalizmus és a globalizmus összecsapásaként jellemzett. Orbán Viktor miniszterelnök a filmben azt is elmondja, hogy jelenleg is beavatkoznak külső erők a magyar kormány munkájába.

„Soros György befolyása erősebb itt, Erurópában, mint az Egyesül Államokban” – mondja a műsorvezető kérésére a magyar miniszterelnök. Sorosnak „ez a fő vadászterülete” – teszi hozzá Orbán Viktor. Soros György mindazt megtestesíti, ami nem jó ennek az országnak” – fogalmaz a kormányfő a filmben.

A film rövid, magyar felirattal ellátott előzetesét itt tekintheti meg:

A film teljes, angol nyelvű verziója pedig az alábbiakban nézhető meg:

 

Nyitókép: Képkocka Tucker Carlson Orbán-interjújából 

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Az ajtónak támaszkodni tilos
2022. január 27. 19:39
Kiváló. Minőségi. Korrekt. Igaz. Orbán Vikor meghódította a konzervatív Amerikát.
fatman
2022. január 27. 17:50
egyszerűen kurvajó... köszönjük!!!
Sün Balázs
2022. január 27. 16:57
Soros György 1993. tavaszán ebédre hívta meg a Fidesz akkori vezetőit, Kövér Lászlót, Orbán Viktort és Ungár Klárát, és ott kifejtette a fiataloknak, hogy a világot a liberalizmus irányítja. Ezért a nemzetre, a hagyományokra hivatkozni nem szabad, mert akkor őket fasisztának, antiszemitának fogják tartani. Kérte, hogy közelgő (1994.évi) választáson a Fidesz álljon össze az MSZP-vel és az SZDSZ-szel. Ez lehetetlen, - mondta Orbán Viktor - mert ez teljes mértékben ellenkezik a Fidesz kommunista ellenes felfogásával.. Aztán elhagyta az éttermet. (Ez olvasható az Igor Janke által írt "Hajrá Magyarok! c. könyv 136. oldalán. Innen ered Soros óriási Orbán gyűlölete! Ezen ebédmeghívást követően hagyta el a Fideszt Ungár Klára és Fodor Gábor, és álltak át az SZDSZ-hez. Ilyen egyszerű a magyarázat!
Rocktoberi
2022. január 27. 16:42
A világ jobb hely lenne az olyan alakok nélkül mint a vén varangy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!